Fortsatt tungt för HV

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2010-10-02

Hemmapubliken buade ut laget

Vad är det som händer hos de regerande mästarna HV71?

Laget har inte tagit en trepoängare på sex matcher och på lördagen förlorade laget med 3-0 hemma mot Timrå.

Precis som i de två tidigare hemmamatcherna, mot Linköping och Frölunda, hade HV71 förtvivlat svårt att göra mål.

Timrå-målvakten Juha Pitkämäki storspelade i kassen och i andra änden kunde Björn Svensson ge medelpadingarna ledningen.

I den andra perioden ökade Mattias Karlsson på i PP och Timo Pärssinen kunde snyggt sätta 3-0 med drygt fyra minuter kvar av matchen.