Ekarv hängde två mål i 5–3-segern mot Bik Karlskoga

Våren 2016 fastande Victor Ekarv i en dopningskontroll efter att ha ätit ett kontaminerat kosttillskott.

Efter det lämnande forwarden Luleå för spel i allsvenska Almtuna. Men Ekarv hade svårt att få det att lossna både där och i AIK som blev hans klubbadress under slutet av fjolårets säsong.

”Kul att göra mål”

Efter en tam start på årets säsong i AIK valde klubben att låna ut honom till seriekonkurrenten Modo för en dryg vecka sedan.

Och kanske lossnar det nu. Mot Karlskoga var i alla fall Ekarv riktigt het. Med 19,59 på klockan i första perioden styrde han in psykologiskt viktiga 2–1 för hemmalaget och när Sam Marklund och David Suvanto satt en kasse var för vardera laget i andra perioden klev Ekarv återigen fram. Patrik Karlkvist sköt på bortre målvaktsbenskydd och Ekarv stötte in returen.

– Det är klart det är kul att göra mål. Jag tycker vår femma har haft några bra matcher där vi inte har fått utdelning, men i dag får vi det, säger han till C More.

Ekarvs sista mål visade sig också bli matchavgörande efter att båda lagen avslutade tredje perioden med varsitt mål.

Modo är med segern uppe på en femteplats i tabellen. Karlskoga ligger just nu sist i serien.