New York Rangers tredje raka förlust

Uppdaterad 2015-10-19 | Publicerad 2015-10-18

NY Rangers inledde NHL-säsongen med tre raka segrar. I och med söndagens förlust hemma mot New Jersey, 1–2 efter förlängning, har laget lika många förluster i följd.

– En besvikelse, så klart. Vi är nära att avgöra men åker på en kontring, sade Rangers målvakt Henrik Lundqvist i Viasat.

Rangers tog ledningen 3.12 in i första perioden genom Derek Stepan, frispelad av Oscar Lindberg. Adam Henrique utjämnade i inledningen av andra perioden och det blev inga fler mål under ordinarie tid.

I förlängningen var Rangers flera gånger nära att avgöra, men i en blixtrande kontring hittade Adam Henrique fram till Lee Stempniak som direktsköt 2–1 bakom Henrik Lundqvist.

I New Jersey fick svenskbacken Adam Larsson mest istid med sina dryga 23 minuter.