Ny stark vändning av Vancouver

Publicerad 2016-10-17

”Vi visade enorm karaktär”

NEW YORK. Dramatiska vändningar tycks vara Vancouvers melodi den här säsongen.

I natt hämtade de in 0-3-underläge mot Carolina – och vann till sist med 4-3 på övertid.

– Vi visade enorm karaktär, säger Brandon Sutter, matchhjälte för andra natten i rad.

Ja, säsongen har öppnat med två riktigt spektakulära draman längst bort i västra Kanada.

Igår natt låg de länge under med 1-0 mot Calgary efter Loui Erikssons snöpliga självmål i, men kvitterade med knappt fyra minuter kvar och vann till sist på straffar.

Hjälte då:

Brandon Sutter.

I natt svängde det ännu vådligare. I mitten av andra perioden hade Carolina ledningen med 3-0, efter mål av Victor Rask, assist av Joakim Nordström och storspel i kassen av förre Canucks-keepern Eddie Läck.

”Visade enorm karaktär”

Men hemmalaget kom ikapp under sista halvan av matchen – och 32 sekunder in i övertidsperioden slog de till på nytt.