Modo hade 3–0 och såg ut att ta en säker seger mot Almtuna.

Men Örnsköldsviks-laget kom undan med andan i behåll.

Modo Hockey

Modo tog välbehövliga tre poäng mot Pantern senast. Mot Almtuna blev det tre nya.

Men det satt långt inne trots en 3–0-ledning i slutet av andra perioden.

Henrik Björklund satte först 1-0 till Modo i mitten av den första. Jakob Stenqvist ökade sedan på till 2-0 i början av andra.

Var i gungning

Tre minuter satte Tim Wahlgren trean och Modo hade ett rejält grepp om matchen.

I slutet av perioden reducerade dock Emil Larsson och tre minuter in i andra såg Eric Norlin till att det stod 3-2.

Modo var i gungning och det var inte långt borta att Almtuna fick in en kvittering.

Men hemmalaget lyckades behålla ledningen och vann med 3–2.

Timrå föll

Timrå har kämpat på bra utan sina poängspelare som är iväg på JVM, men idag blev det för tufft.

Det stod länge 1–1 mot Oskarshamn, men det blev det inga poäng för Timrå.

Istället var det bortalaget Oskarshamn som tog ledningen med fem minuter kvar genom Victor Svensson. När Timrå i slutminuterna tog ut målvakten satte Svensson sitt andra mål för kvällen i tom bur och fastställde slutresultatet 3–1 till bortalaget.

– Det var en mindre bra andra period av oss så det var kul att vi kunde komma tillbaka i tredje och vinna, säger Svensson till CMore.

I måndagens tredje match besegrade Vita Hästen Pantern med 3–1.