Nya bakslag för nästjumbon

Jan Hlavac skadad och Mikael ”Musse” Håkanson ut med hjärnskakning.

Lägg sedan till en tung 1–2–förlust hemma mot Växjö.

Nästjumbon Linköping är inne i en tung period.

Linköping var i ledning och såg ut att ha kontroll på matchen. I alla fall fram till knappt mitten av den sista perioden.

Då gjorde Johan Andersson 1–1 till Växjö och två och en halv minuter senare sköt Dennis Rasmussen in segermålet 2–1.

Men förlusten var inte det enda jobbiga för Linköping den här kvällen.

Benen bar honom inte

I slutet av den andra perioden fick Mikael ”Musse” Håkanson pucken längs ena sargkanten. Hans plan var att ta med sig den framåt, men i stället fick han en tackling från Växjös Joshua Soares och blev liggandes på isen.

”Musse” försökte ta sig av isen, men ramlade omkull, trots att han fick hjälp av lagkamrater. Hans ben bar inte honom.

Men sedan kunde Håkanson åka av isen och in i omklädningsrummet.