Ledningsmålet kom redan efter tolv sekunder.

– Riktigt dålig match, säger Brynästränaren efter 2–6 i C More.

Brynäs IF

Efter tre mållösa matcher lossnade det rejält för Brynäs i torsdags som besegrade topplaget Luleå på bortaplan.

Men mot Timrå i dag är Gävleklubben tillbaka på ruta ett igen.

Redan efter tolv sekunder gjorde Viktor Lodin 1–0 och blev Timrås snabbaste SHL-målskytt genom tiderna.

Tappade allt i tredje

Efter två perioder hade Medelpad-klubben gjort ytterligare två mål vilket medförde i att Brynäs rasade ihop totalt.

Pang, pang, pang, lät det i upptakten av tredje perioden – och Timrå hade gått upp i en 6–0-ledning.

Lodin (igen), Viktor Liljegren och Ty Rattie gjorde tre mål i periodens första fyra minuter.

”Smäller på och har roligt”

Brynäs undvek dock att bli nollat igen, utan tryckte in två tröstmål innan matchen var slut och fastställde slutresultatet 6–2 till Timrp

– Riktigt dålig match. Jag är riktigt besviken över att vi inte spelade bättre. Man måste leva med de dåliga resultaten, det är inte så lätt, men vi gör det vi kan påverka, säger Mikko Manner, tränare i Brynäs, i C More.