Målvakten skadad – då föll Tingsryd

Uppdaterad 2011-03-10 | Publicerad 2010-11-12

Tingsryd hade 2-2 på bortaplan mot Västerås.

Då skadade sig målvakten Victor Tisell, som är bäst i hockeyallsvenskan, och smålänningarna förlorade till slut med 4-2.

Victor Tisell.

Tingsryds målvakt Victor Tisell har hockeyallsvenskans bästa statistik både vad gällande insläppta mål per match och räddningprocent och är en av de stora anledningarna till smålänningarnas uppryckning i serien.

Men i bortamatchen mot Västerås fick han i mitten av den andra perioden lämna isen efter att ha skadat sig.

Enligt uppgifter handlar det om en ljumskskada.

När Tisell blev skadad stod matchen 2-2, men utan den sensationellt duktige 22-åringen mellan stolparna tappade Tingsryd.

Ersatte gjorde juniorern Johan Salomonsson, 19, som därmed fick spela sina första minuter i serien.

Han hade varit på isen i knappa tio minuter när Rasmus Sandström prickade in det matchvinnande 3-2-målet för Västerås.

I den sista perioden ökade junioren Markus Ljungh på till 4-2 med sitt andra mål för kvällen och det blev också slutresultatet.

Västerås plockade därmed tredje raka segern.