Publicerad 2023-12-04

Minnesota hade lekstuga mot Chicago under lördagens match.

Då passade Wilds-stjärnan Mats Zuccarello på att åka fram till sin ettåriga dotter vid plexiglaset och leka lite.

– Jag har aldrig hunnit göra det där under match, säger Viaplays expert Mattias Norström med över 900 NHL-matcher.

Mats Zuccarello hade en bra dag på jobbet när hans Minnesota vann komfortabelt mot Chicago.

Redan efter en period hade hemmalaget gjort tre mål efter både mål och assist av norrmannen, och därefter lyckades Chicago aldrig svara. Istället drog man ifrån ytterligare till 4–0 i den tredje perioden efter en ny poäng av Zuccarello, och det var då som matchens frontfigur passade på att bjuda TV-tittarna på väldigt fina bilder.

Åkte över – mitt i matchen

I mitten av den tredje perioden åkte han över isen och hälsade han på sin ettåriga dotter och fru, som stod på andra sidan plexiglaset.

Efter lite kort minspel och lek på varsin sida plexiglaset, blev han till slut tvungen att återvända till båset för att slutföra matchen. Då syntes hans roade dottern dra ner mössan över ansiktet på ett hjärtvärmande sätt.

– Jag har aldrig hunnit göra det där under match. Under isuppvärmning har jag väl gjort det, säger Viaplays expert Mattias Norström.

Chicago reducerade efter ett tag till 4–1, men kom aldrig närmare än så utan det blev slutresultatet.

Minnesota Wild tog därmed sin tredje raka seger efter att ha förlorat sju raka innan dess.