Malmö rasade ihop efter målvakten Jani Hurmes matchstraff

Malmös stjärnmålvakt Jani Hurme blev rasande och slog till en Bofors-spelare - och fick matchstraff.

Här kastar Malmös stjärnmålvakt Jani Hurme handskarna.

Men försöket att sänka Bofors Fredrik Höggren slutade med att Hurme sänkte sitt eget lag.

Bofors skrällde och vann med 6–2.

Förra mötet mellan Bofors och Malmö den 10 oktober blev hett.

Den gången utdömde domaren Christer Lärking sammanlagt 145 utvisningsminuter, varav 110 drabbade Malmö som drog på sig tre matchstraff.

Fyra baklängesmål i sista perioden

I kväll slog det slint i hjärnkontoret på Malmös rutinerade målvakt Jani Hurme, 32. Efter att ha blivit pååkt av Boforsspelaren Fredrik Höggren i slutet av den första perioden kastade Hurme handskarna och började veva med knytnävarna.

Domaren Pehr Claesson tvekade inte och gav Hurme matchstraff. Vid det läget i matchen låg Malmö överraskande under med 2–1. Malmö kvitterade visserligen i mittakten, men i slutperioden kollapsade skåningarna fullständigt.

Malmös svit bruten – igen

Hurmes ersättare Emil Lundgren släppte in tre mål på åtta minuter. Två av målen gjordes av en viss Fredrik Höggren.

På slutet chansade Malmö, plockade ut Lundgren och chansade med sex utespelare. Men det bar sig inte bättre än att Mattias Karlsson kunde sätta 6–2 i tom kasse.

Bofors verkar ha blivit en mardrömsmotståndare för Malmö. När lagen möttes den 10 oktober åkte Malmö på sin första förlust i allsvenskan.

Nu åkte Malmö på sin första förlust sedan den 2 november.