Neymars galna målform fortsätter

Uppdaterad 2015-03-27 | Publicerad 2014-11-12

Låt Neymar dra på sig en landslagströja och det är näst intill målgaranti.

Efter två mål i 4-0-segern mot Turkiet står han nu på 15 mål på 13 matcher under 2014.

Det är ingen hemlighet att Neymar växer i den brasilianska landslagströjan. Den unge lagkaptenen formligen öser in baljor i sambadressen. Senast mot Japan gjorde han fyra mål och gick förbi Bebeto i listan över alla tiders målskyttar i landslaget.

Avslutade med läckert väggspel

Mot Turkiet i kväll så fortsatte målen trilla in. Efter 20 minuter rann han igenom och fri med målvakten placerade in 1-0 och efter att Turkiet gjort självmål till 2-0 och Willian gjort 3-0 så fastställde Neymar slutresultat efter fint väggspel och avslut från vänstervinkel.

Superstjärnans 15:e mål i landslaget under 2014 på 13 matcher.

Segern befäste också nye förbundskaptenen Dungas fina start. På fem matcher har Brasilien vunnit fem, med en målskillnad på 12-0.

Messi gjorde det avgörande målet från straffpunkten, när Argentina vann över Kroatien med 2–1.

Kroatien gjorde det första målet i den 11:e minuten genom Anas Sharbini. Argentina kom i kapp i den andra halvleken. Kvitteringen kom fyra minuter in i den andra halvleken när en styrning gjorde Christian Ansaldis skott otagbart.