Uppdaterad 2016-09-10 | Publicerad 2016-09-09

Fortsätter att ha det tungt

Sju förluster på nio matcher.

Leksands tunga försäsong fortsätter efter en ny förlust mot Timrå.

– Det är lite surt faktiskt, jag hade velat haft en seger, säger assisterande tränaren Gereon Dahlgren till klubbens hemsida.

Leksands IF

Leksand tog sig upp i SHL efter en makalös säsong i hockeyallsvenskan. Men på försäsongen har laget inte imponerat. Leksand har haft skadeproblem den senaste tiden och saknade fortfarande ett gäng spelare mot Timrå.

Bortalaget började matchen bäst och Anton Wedin kunde ge Timrå ledningen i den 14:e minuten. Leksand vaknade dock efter paus, men lyckades inte få in någon kvittering i den andra perioden.

”Ville verkligen vinna”

Den tredje perioden blev betydligt mer målrik.

Timrå ökade först på till 2-0 genom John Westin, men sedan kom kvitteringen. Nyförvärvet Markus Lauridsen satte 1-2 i powerplay, Timrå avgjorde matchen med sju minuter kvar.

Det spelade ingen roll att Lauridsen gjorde sitt andra mål i matchen, Timrå vann med 3-2.

– Andra perioden är jag nöjd med, då fanns desperationen, och vi ville verkligen vinna den här matchen, säger assisterande tränaren Gereon Dahlgren till DT.