Chicago tog tillbaka taktpinnen i matchserien

Chicago Blackhawks tog ledningen i matchserien mot Nashville Predators.

Storstjärnan Mike Ribeiro gick på knock.

– Den är inte snygg, säger Viasat-experten Leif Strömberg.

Chicago vann den första matchen, men Nashville kvitterade matchserien. På söndagen gick Blackhawks fram till 2-1 i matcher.

Hemmalaget hade dock svårt att haka av Predators.

Replikerade omgående

Andrew Desjardins tryckte in 1-0 till hemmalaget efter 14.48, men Nashville Predators kvitterade efter 31 sekunder.

36 sekunder in i den andra perioden tog Blackhawks återigen ledningen. Jonathan Toews gjorde sitt andra mål i Stanley Cup. Mattias Ekholm kvitterade till 2-2 med ett slagskott 22 sekunder senare.

Några minuter senare tryckte Brandon Saad in 3-2 och efter det målet lyckades Blackhawks hålla undan. Efter 12.41 gjorde Brent Seabrook 4-2, som blev slutresultatet i den tredje conference-kvartsfinalen mellan lagen.

Ribeiro slog mot Shaw

Predators Mike Ribeiro fick en tackling mot sargen i slutet av matchen. 35-åringen ilsknade till och slog mot Andrew Shaw som befann sig i båset(!).

CBS uppger att Shaw höll i Ribeiros arm.

– Den där är inte snygg, säger Viasat-experten Leif Strömberg.