Patrik Juhlin förd till sjukhus

Uppdaterad 2011-03-09 | Publicerad 2007-09-19

VIK-stjärnan tvingades bryta matchen mot Huddinge

Patrik Juhlin tvingades bryta matchen mot Huddinge i onsdags på grund av hjärtproblem.

VIK-stjärnan Patrik Juhlin tvingades kliva av hemmamatchen mot Huddinge efter första perioden.

Lagets sportchef Leif Rohlin avfärdar ryktet att Juhlin drabbats av hjärtproblem.

Hockeystjärnan Patrik Juhlin såg inte ut att ha problem under första perioden i Rocklundahallen. Han satte på egen hand kvitteringen, 1-1-målet, med sex minuter kvar av första perioden.

I andra perioden tvingades Juhlin bryta matchen mot Huddinge och söka hjälp hos VIK:s läkare Björn Carlsson.

Rykten spreds sig att Juhlin fått ont i bröstet och drabbats av hjärtproblem – något klubbchefen Leif Rohlin bestämt dementerar.

– Jag pratade med vår läkare och han sa att Juhlin bara mådde dåligt. Eventuellt ska han ta sig till läkaren på egen maskin och kolla, för säkerhets skull, säger Rohlin till VLT:s nätupplaga.

Enligt Rohlin har Juhlin inte visat tecken på sjukdom den senaste tiden.

Västerås vann till slut matchen med 4-2. Kalle Olsson avgjorde med ett mål i öppen kasse och segern var Västerås andra raka i säsongsinledningen.