Vann jättevinsten – efter 2 övertidsmål

Publicerad 2016-03-08

Kristanstadsbo satte ’omöjliga’ raden: ”Flax”

Missade straffar, dubbla segermål på stopptid och ny vinst för skrällgänget Leicester.

Allt hände på 26-åringens osannolika tioling – där vinsten blev 295 330 kronor.

– Jag var sjukt nervös när sista matchen spelades, säger vinnaren till Sportbladet Spel.

Här är en av årets hittills häftigaste kuponger.

En truckförare från Kristianstad knåpade ihop inte mindre än tio (!) matcher från Premier League, Bundesliga, La Liga och Serie A, satsade 57 kronor till oddset 5181 gånger insatsen och hoppades på det bästa.

Resultatet? Ett rejält pengaregn.

– Jag brukar göra sådana här kuponger ibland som en kul grej och går mest på känsla. Jag har lyckats med några småvinster genom åren men aldrig på den här nivån. Det är väldigt mycket flax, säger mannen, som vill vara anonym.

Jättedrama i flera matcher

Och det krävdes ett drama modell större på flera fronter för att dra hem vinsten. Eller vad sägs om följande:

Liverpool vände 0–1 till 2–1-seger borta mot Crystal Palace. Christian Betenke satte segermålet på straff (!) i 96:e (!) minuten.

Everton missade straff vid ställningen 2–0, efter paus öste West Ham på och vinner med 3–2 där Dimiti Payet prickar in sista målet i 91:a minuten.

På kupongens enda kryssmatch spelde förstås Tottenham och Arsenal 2–2.

Serieledande Leicester ångade på borta mot Watford och vann med uddamålet.

Siktar på Premier League-resa

Inför kupongens sista match, Valencia-Atlético Madrid, erkänner 26-åringen att det var riktigt jobbigt. Tvåan var spikad men hemmalaget kvitterade omgående gästernas ledning i mitten av första halvlek. Först i 72:a minuten kunde Fernando Torres ge Atlético ledningen på nytt och när Valencia strax därpå fick en man utvisad. Mannen kunde andas ut.

– Då visste jag att pengarna var hemma, haha.