Experten: ”Många som tackar för vinsten...”

Ny vinstsuccé för handbollsstjärnan tillika Sportbladet-experten Mario Lipovac: ”Lite av en favorithäst…”

Handbollsprofilen och Sportbladets travexpert Mario Lipovac spelade in mest pengar i Sverige på V75 i lördags.

Nu kan varje andelsköpare kvittera ut drygt 11 000 kronor - på 300 kronor satsade. 

– Det är alltid kul för det är många som ger mig sitt förtroende och att vinna så här är mitt tack till dom, säger Lipovac.


ANNONS: Via ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben kan du andelsspela med Mario och Sportbladets övriga travexperter här [Extern länk]


V75-värdet var relativt lågt fram till V75-7 på Färjestadstravet i lördags.

Då slog Conrad Lugauer till med treprocentaren och 17-oddsaren Nero Maximus och värdet rusade från 5 129 kronor - till 94 279 kronor.

10 826 system med chans på alla rätt decimerades till 589 stycken.

En som jublade: Sportbladets travexpert, Mario Lipovac, till vardags handbollsspelare och lagkapten i Redbergslid.

Han satt med chans på alla rätt och hade således med storskrällen i avslutningen.

– Jag hade flest hästar i avslutningen och det var där det skrällde. Nero Maximus är lite av en favorithäst som jag spikat och jagat mycket och det har kostat en del då han inte vunnit ihjäl sig. Han fick ett perfekt lopp och tackade med att spurta ner alla. Tacksamt då det rensade i avslutningen, säger Mario Lipovac.

”Fått många glada reaktioner”

Andelssystemet ”Marios Trehundring” satt därmed klockrent. 

Inköpet: 300 kronor.

Vinst per andel: Drygt 11 000 kronor.

Varje system spelade in drygt 110 000 kronor, och eftersom systemet spelades flera gånger drog Sportbladet-experten in överlägset mest pengar i Sverige, totalt knappa fyra miljoner kronor.

– Jag har fått många glada reaktioner såklart och många tackar för vinsten. Det är alltid kul för det är många som ger mig sitt förtroende och att vinna så här är mitt tack till dom. 

Tidigare i veckan hade Marios bror, fotbollsprofilen Robert Lipovac, slagit till med största vinsten i Sverige på V86, 6,1 miljoner kronor totalt inspelat, nu visade den äldre brodern var skåpet skulle stå igen.

I söndagens GS75-sändning gästade ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog programmet via länk och summerade brödernas vinstvecka så här:

– Bröderna Lipovac dominerade veckan som gick och gladde kolossalt många lirare, sa han.


ANNONS: Via ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben kan du andelsspela med Mario och Sportbladets övriga travexperter här [Extern länk]


”Intressant på båda spelformerna”

Nyckeln till Marios nya storvinst, förutom skrällen Nero Maximus, var spiken på Disco Volante i Gulddivisionen.

– Jag satt och funderade på om jag skulle spela med två spikar eller en, men eftersom omgången såg lite ihålig ut och några av loppen var skiktade så tyckte jag att en spik räckte. Den föll på Disco Volante som visserligen hade två galopper i rad, men senaste gången tog Ulf Ohlsson på sig galoppen och jag ville se en bra värmning för att se att han fungerade bra. Det såg bra ut och han tog hand om ledningen och vann till slut.

Hur ser kommande vecka ut, spelmässigt?

– Det är nya tag som gäller, jag jobbar med intervjuer till V86 och V75 på Sportbladet, så det blir intressant på båda spelformerna, hälsar Mario Lipovac.


ANNONS: Via ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben kan du andelsspela med Mario och Sportbladets övriga travexperter här [Extern länk]


Publisert:

LÄS VIDARE

Prenumerera på nyhetsbrevet Travkollen

Allt om det hetaste i travets värld – varje fredag!

Ämnen i artikeln