V86-skrällen vinner lopp när som helst

SKRÄLLKOLLEN: Sportbladets miljonguide inför V86 onsdagen den 12 augusti på Boden • Här kan du vara med i Sportbladets andelsspel

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: TR Bild

V86 i Boden i kväll med en jackpott på 14 miljoner kronor.

Här är Sportbladet-experternas djupanalys av omgången.

Du har möjlighet att ta rygg på andelssystemen via länkarna nedan.

– Jag blir inte förvånad om lågprocentaren vinner, säger Mario Lipovac, som prickade in 8 rätt på sitt andelsspel förra onsdagen.


ANNONS: Här kan du rygga Sportbladets andelssystem. [Extern länk]


I ett samarbete mellan Sportbladet och Travklubben.se har du möjlighet att ta rygg på Sportbladets andelssystem på V75 och V86.

I kväll är det V86 på Bodentravet. Observera att spelstopp nu under sommaren är 19.20.

Förra onsdagen prickade Mario Lipovac in 8 rätt på systemet ”Marios Supernytt”.

Vinst per system: 16 791 kronor.

Vinst per andel: 671 kronor.

Sportbladets experter har gjort en djupdykning till kvällens V86-omgång. Här är experternas spikar, miljonrensare och tänk på att...

Du har möjlighet att ta rygg på systemen genom att följa länkarna.

V86-procenten är uppdaterade klockan 10.00, onsdagen den 12 augusti.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Super”. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Mini” på V86. [Extern länk]Erik Pettersson:

Spikarna

Det ser verkligen bra ut på förhand för mina spikbud till onsdagens jackpott-omgång. 3 Van Gogh Z.S. (V75-1) var betrodd på V75 senast men en startgalopp spoilerade chanserna den gången. Nu är spåret lite längre ut, vilket är gynnsamt och det låter inte så påställt på konkurrenterna. Spets och slut.

Hur 2 Antonio Tabac (V86-5) ska kunna förlora sitt lopp övergår mitt förstånd.

Miljonrensarna

Det låter påställt på 4 Greenwich (V86-3) till den här starten och med senaste loppen på näthinnan så är det nog vettigt att ta den här hästen på allvar till den här starten. Fem procent.

12 Kalles Caviar Ås (V86-7) gick väldigt bra i den senaste starten och med lopp på rulle går han starkt till slut. Se upp! Tre procent.

Tänk på att...

... vi har en finfin jackpott på spelet, hela 14 miljoner kronor ligger och väntar på en ensam vinnare.

...omgången avgörs på Bodentravet och där brukar det vara väldigt skonsamt underlag för hästarna att springa på. Räkna med att många testar att köra barfota. Det ser ut att bli okej väder.

...upploppet är utslagsgivande 200 meter långt, att jämföra med Solvallas 196 meter.

...3 Got to Dash (V86-8) är snyggt inne i loppet och kanske bara brakvinner!?


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Petterssons Lilla V86-system. [Extern länk]


Christoffer Wickman:

Spikarna

3 Van Gogh Z.S. (V75-1) trodde jag en hel del på senast på V75 men då blev allting fel, nu är det istället dags för seger och med dessa förutsättningarna har jag i ärlighetens namn svårt att se honom förlora. Han har tävlat över kort distans två gånger tidigare och det har slutat med två segrar och något annat än tidig ledning och seger den här gången skulle förvåna mig.

Miljonrensarna

2 Silver Bullit (V86-3) tycker jag gör det bra mest varje gång utan att få vinna, men det borde vara dags för honom när som helst. Utgångsläget samt jänkarvagn nu gör honom aktuell. Åtta procent.

2 Neon Tabac (V86-4) är något ojämn i sina prestationer men när han tävlar på topp finns det fart nog i honom för att vinna ett sådant här typ av lopp. Fem procent.

10 Global Wizard (V86-8) såg strålande ut senast som fastlåst och gången före det var han grym från dödens. Måste passas nu! 14 procent.

Tänk på att...

... 8 Jagger Boko (V86-6) var mycket bra senast vid seger från dödens och kapacitetsmässigt räds han inget i det här loppet, men som jätteklar favorit bara måste jag gardera honom. Dels har han varit struken efter senast och även om han hittills ännu inte galopperat i sin karriär så är han ansträngd och speciell i sin aktion och ju bättre och tuffare motstånd han möter, ju bättre måste travet flyta för honom. Begär syn nu!

... V86 på onsdag avgörs i Boden och omgången kryddas med 14 miljoner i jackpott.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Stora V86-system. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Wickmans Lilla V86-system. [Extern länk]Mario Lipovac:

Spikarna

2 Antonio Tabac (V86-5) vann på bra sätt från ledningen på Boden för två månader sedan, har varit ute och mött tuffa gäng i dem senaste starterna och varit godkänd. Denna gången har han bästa tänkbara utgångsläge och jag tror man tar ledningen direkt och sedan blir det svårt att plocka ner honom. Han går ner i klass rejält och denna chans ska inte Mika Forss bränna.

Miljonrensarna

14 Gazoline Mearas (V86-7) är en häst jag alltid gillat, han tog fem raka segrar förra året. I år har han inte riktigt fått till det hela vägen men blir märkligt borttappad. Han har hög kapacitet och är spelad på en procent på måndag eftermiddag vilket är för lite. Läget är knepigt det vet jag men skulle Ove servera en bra resa då blir jag inte förvånad om han vinner. Tre procent.

10 Global Wizard (V86-8) var tapper värre när han tuggade utvändigt om ledaren näst senast. Senast tänkte jag han skulle vara med där fram men blev då fast med mycket sparat. Det var tänkt att han skulle startat på Rättvik för två veckor sedan men blev då struken, jag tror inte han tappat mycket med tanke på att han startar ganska omgående. Mats E Djuse upp känns spännande och från ett smygläge kan han bli mycket farlig till slut. 14 procent.

Tänk på att...

...Boden håller i veckans V6 omgång, en intressant omgång på förhand som jag tror kan ge bra betalt.  

...3 Van Gogh Z.S (V86-1) blir klar favorit i inledningen, har galopperat på slutet men möter ett lämpligt gäng och Bergh åker inte upp för att bara delta.  

...V86-6 är ett stayerlopp där 8 Jagger Boko blir favorit, han har springspår och ska räknas tidigt men jag tycker det ser öppet ut bakom och har skrällfeeling.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Femhundring på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på Marios Tre i alla på V86. [Extern länk]Mattias Karlsson (Sportbladets system):

Spikarna

2 Antonio Tabac (V86-5) har dragit ett perfekt spår och möter enklare hästar än på slutet. Det bör bli tidig ledning i det här loppet och sedan måste han vara sjuk, väldigt sjuk, för att förlora det här loppet. Vi har en fin jackpot att spela om och jag krånglar inte till det. Det här som ut som spets och slut så att det visslar om det. Spelprocenten har inte skenat. Inte än i alla fall. Än bättre på en ”klaring”.

Miljonrensarna

8 Sundbo Nova (V86-4) låter det riktigt bra på inför onsdagens start. Dessutom körs hästen av vasse Magnus A Djuse som brukar hitta vinnande vägar för hästarna i loppen. Ska med på seriösa lappar. Tre procent.

Tänk på att...

... 14 miljoner kronor ligger i jackpott-påsen denna onsdagskväll. Det behövs inte mycket för att det ska bli hög utdelning på spelformen.

...Bodentravet en bra bit upp i norr står värd för racen denna onsdag. Det ser ut att bli en mulen onsdag däruppe, men ingen större fara för nederbörd. Många aktiva brukar hylla banan.

...det är ganska så troligt att 8 Nordby Elde (V86-2) kan köra sig till ledningen tidigt. Mycket svårslagen om så blir fallet.


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets Insider” på V86. [Extern länk]


ANNONS: Här kan du ta rygg på systemet ”Sportbladets TV-rad”. [Extern länk]


Andreas Örtengren (Sportbladets Livesystem):

Spikarna

3 Got To Dash (V86–8) vann säkert från ledningen senast och ser ut att bli monsterfavorit nu. Från ett perfekt läge och positiva tongångar från stallet, måste han ses med hög segerchans. 

8 Nordby Elde (V86–2) låter det verkligen bra på. Tränaren Olle Alsén menar att det är en motiverad favorit och borde ha en vettig segerchans. Kan vara en chansspik.

Miljonrensarna

4 Mr Sånna (V86–6) hoppade bort segern i ett långlopp senast och Hanna Olofsson låter optimistisk. Det är lite spel på honom och jag skulle inte bli förvånad om man vinner. Två procent.

1 Oddsy (V86–4) höll fint till segern senast och har passande förutsättningar denna gång. Ove A Lindqvist lär vara ute efter ledningen och lyckas han så kan man leda hela vägen. Tio procent är intressant. 17 procent.

Tänk på att...

...V86 från Bodentravet och otroligt spännande tävlingar. 

...Jackpott förgyller tävlingskvällen och det ser ut att kunna bli mycket hög utdelning. 

...Det är fulla fält och mycket pengar att köra om, vilket bäddar för häftiga race. 

...Se upp för finnarna som skickar sina hästar. De är ofta lite spelade men med för att tävla. 


Trav365:s liverapporterar från V86 på Bodentravet i kväll med start 18.30.


ANNONS: Här kan du ta rygg på Sportbladets Livesystem på V86. [Extern länk]


Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN