Storspelarens drag i jakten på jackpotten

Jan ”Timo” Timonen hjälpte folk vinna sex miljoner nyligen - berättar inför kvällens jackpott: ”Fick inte drivningsböter senast…”

Av: Erik Pettersson

Publicerad:
Uppdaterad:
Dennis Olofsson och Jan ”Timo” Timonen.
Dennis Olofsson och Jan ”Timo” Timonen.

Hjälpte spelare att vinna 6,7 miljoner kronor för två veckor sedan.

Nu bjuder storspelaren Jan ”Timo” Timonen på speldrag till kvällens jackpott där en ensam vinnare får 12 miljoner kronor.

– Dream Lane, Örjan Kihlström fick inga drivningsböter senast, säger han.

Det var ett andelsspel i butiken Café Brasco i Stockholm som tog halva potten på V86, 6,7 miljoner kronor, för 14 dagar sedan.

Bakom systemet stod butiksägaren Dennis Olofsson och storspelaren Jan ”Timo” Timonen.

– Vi spikade Caligula och så Björn Goop i andra. Senaste gången jag vann en storvinst på spikade jag Björn dubbelt upp. ”Timo” gör alltid en grundrad sedan fyller jag på. Men i dag var vi faktiskt lite oense, men just skrällen i tredje var vi överens om då det var så stort spelvärde i den. Att få med den på fem hästar var egentligen grunden. Sjuan i sista var också min vinnare så allt föll på plats, berättade Dennis efter vinstsuccén där varje andelsköpare kunde kvittera ut runt 675 000 kronor.

”Som vanligt krånglar man till det”

– Det är riktigt roligt att hjälpa folk vinna pengar och i det här fallet blev det en rejäl slant till de tio som köpte in sig i systemet, säger Timonen som på sina privata spel, den nämnda onsdagen, misslyckades.

– Som vanligt krånglar man till det på egna system. Jag fick 7 rätt där.

”Timo”, som han kallas, har varit delaktig i systemkonstruktion och rankning vid två ensamma V75:or. Dessutom finns några åttasiffriga- samt flera sjusiffriga vinster på cv:t.

– Men jag har ätit, skänkt och fram allt spelat bort niosiffrigt, som jag sagt förut, förklarar storspelaren.

I kväll är det jackpott på V86-spelet igen.

Ett spel som har genererat gigantiska vinster på löpande band på sistone.

Timonens speldrag?

– 13 Dream Lane (V86-7). Den körde ingenting senast. Kusken Örjan Kihlström fick knappast några drivningsböter, men hästen såg väldigt fin ut.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN