Hemmatränarens show på V86: ”Helt mållös”

Av: Trav365

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: Foto: ATG-live

Jägersro-tränaren lämnade klartecken på jättefavoriten tidigare i veckan.

Resultatet? Han krossade konkurrenterna.

– Jag är helt mållös, att han klarar det med den öppningen och bara rinner undan det är otroligt, säger hästens skötare Nick Elfving.

LÄS VIDARE

Onsdagens V86-omgång saxades mellan Jägersro och Solvalla. Hemmatränaren Conrad Lugauer satte prägel på omgången direkt, då han i inledande avdelningen tidigt fick överta ledning med favoriten Hennesy Boko. Därifrån spårade ekipaget runt om och vann med ett par längders marginal.

”Vilket sätt han gör det på”

Lugauers show fortsatte i V86-3 där en av omgångens största favoriter, Norton Commander hade fullständig uppvisning. Conrad Lugauer hade lämnat klartecken tidigare i veckan och det visade sig att Jägersrotränaren hade fog för sina ord. I en fartfylld startrusning om ledningen mot den tyska gästen Tom N’Jerrydiamant, där det gick 07.5 första femhundra metrarna fick Norton Commander till slut överta ledningen. Väl där var det spel mot ett mål, han krossade sina konkurrenter och avståndet bara ökade över upploppet. 

– Jag är helt mållös, att han klarar det med den öppningen och bara rinner undan det är otroligt, säger hästens skötare Nick Elfving.

Är det här det bästa du känt i den här hästen? Frågade Matteus Lillieborg i ATG-live.

– Ja, när han vann på 11-blankt för fyra veckor sedan då var han också så här fin, säger Conrad Lugauer

CHARLIE HEDSTAD

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN