Kommer vara bättre nu – passande motstånd

Expertens DD-tips – tisdagen den 20 augusti från Solvalla

Av: Per Nicklasson

Publicerad:
Sportbladets Per Nicklasson tippar DD-loppen.
Foto: TR Bild
Sportbladets Per Nicklasson tippar DD-loppen.

Här är Sportbladets Dagens Dubbel-tips till kvällens lopp på Solvalla, tisdagen den 20 augusti.

Spelstopp DD 20.56

V64 19.30

Sportkanalen 22.00

ATG Live 17.40

ANNONS: Nu kan du ta rygg på Sportbladet-profilernas V86- och V75-system på ATG Tillsammans. Här kan du gå med i laget! [Extern länk]


DD-1

Rankning: 1–3–5–8–6–9–4–2–7.

Kommentar: Virginia Grif var trea utan att vara som bäst senast. Vår teori är att det var banan som inte passade ­henne den gången och att hon kommer att vara bättre nu. Motståndet är överkomligt. Kämpen Aron Palema är på väg tillbaka. Med lopp i kroppen är han farlig här.

DD-2

Rankning: 4–5–14–1–15–12–2–11–7–6–13–3–9–8.

Kommentar: Vi tror att det i första hand står mellan ­Howard T. och Exclusive Fire, men båda har snäva spår. Vi tror inte att båda galopperar, men om det skulle ske kan Wingmaster vara den som visar sig starkast. Men felfria tror vi inte att någon besegrar antingen Howard T. eller ­Exclusive Fire.

DD-systemet – 4 rader

DD-1: 1–3.

DD-2: 4–5.

Vem tar spets?

DD-1: Vacqueyras kan vara snabbast i ett lopp som ­inte innehåller några startsnabba hästar. Virginia Grif var chanslös att hålla ledningen senast på Åby men här är nog möjligheterna rätt så goda att hålla spets. Om Vacqueyras är snabbast kan Aron Palema mycket väl få överta.

DD-2: Worn Out raskast första biten men vill nog släppa ledningen. Det naturliga är att någon av Howard T. eller ­Exclusive Fire kan köra till och få överta trots snäva startspår.

! Statistikvinnarna

DD-1: Aron Palema.

DD-2: El Cantante.


Publicerad: