Veckans recept

Uppdaterad 2018-07-20 | Publicerad 2015-03-27

Torskrygg med vitlöksost – 338 kcal per portion

Ingredienser för 4 portioner

1 msk balsamvinäger
2 msk olivolja
250 g romanticatomater på kvist
1 st gul squash
1 krm svartpeppar
8 st pärltomater
100 g boursinost
1 krm salt
800 g fryst torskryggfilé

Gör så här

1. Tina fisken något och lägg filéerna på en ugnsplåt. Sätt ugnen på 175 grader. Strö på salt på fisken och fördela osten över.

2. Skiva pärltomater och lägg över osten. Strö på peppar. Skär squash i mindre bitar och lägg runt fisken tillsammans med tomater på kvist.

3. Häll på olivolja på grönsakerna och lite balsamvinäger. Sätt in i ugnen i 20 minuter.

Till receptet  >

Följ ämnen i artikeln