Lundell säljer sin superbil

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 5

Ulf Lundell

Ulf Lundell försöker sälja sin Bond-bil - men nu kanske han behåller drömbilen.

Stjärnans Aston Martin Vanquish V12 är till salu via Auto Classica i Ystad.

– Jag tror jag får åka ned och klappan lite, sen skaffa nummerskylten Mr G, och ta ut honom i mars, skriver han på sin blogg Badger's drift.

Ulf Lundells blogg Badger's Drift har blivit en succé. Omtalad och omskriven i massor av artiklar sedan premiären på lucia. I mitten av december berättade konstnären, musikern och författaren att han ska sälja sin drömbil, en british racing green Aston Martin Vanquish V12.

– Nån därute som känner ett obetvingligt behov av en Aston Martin Vanquish 2003 British Racing Green betitlad Mr G? I så fall står han på Auto Classica i Ystad. Fantastiskt vacker bil. One of a kind. Ännu ett kryss på 100 – listan: Ägt och kört en Aston Martin, skev Lundell då.

Inte såld på tre veckor

Trots stort intresse är bilen fortfarande inte såld och står kvar hos sportbilshandlaren Auto Classica i Ystad. Prislappen lär ligga på runt 600 000 kronor för bilen som har en V12-motor på 469 hästkrafter och kassettbandspelare, en detalj som uppskattades av Lundell.

Anledningen till försäljningen är bland annat att Ulf Lundell är rädd att tappa körkortet i den snabba sportbilen och att bilen behöver ett varmt garage vintertid.

Det har gått tre veckor sedan bilen lades ut till försäljning. Nu börjar Lundell oroa sig att bilen känner sig ensam, och kanske behåller han den.

– Jag tror Mr G står och känner sej övergiven nere i Ystad. Jag tror jag får åka ned och klappa lite, sen skaffa nummerskylten Mr G, och ta ut honom i mars, efter det (eventuella) extravalet, och dra ner till mimosan, lik förbannat, skriver han på bloggen.

Motorista

Publicerad:

MER OM MIN BIL