”Är inte jag farlig att ha som gäst längre?”

Alex Schulman är premiärgäst i Tone Schunnesson och Karin Petterssons nya show Café Bambino

Nu är det premiär för Café Bambino – Aftonbladet Kulturs nya videopodd, eller möjligen tvodd, eller kanske framför allt show.

 

Tone Schunnesson hatar att ringas och Karin Pettersson vill inte skicka tusen sms. Så från och med nu ses de en gång i veckan för att reda ut ett ämne, en gång för alla.

Tillsammans med en inbjuden gäst undersöker de stora saker som ilska, fiktion, skönhet och pengar. Och de går till botten med små, men viktiga frågor, som hur blir man arg utan att gråta? Dödade internet autofiktionen? Och varför är Karin fortfarande sosse?

Två kompisar om internet, kultur, nöje, frihet och sanning. Två kompisar där den ena kompisen råkar vara den andra kompisens chef.

 

Karin Pettersson och Tone Schunnesson är lite nervösa inför inspelningen av sitt första program, men de litar på att deras gäst ska vara helt otroligt snäll. Det här försätter gästen, dvs. Alex Schulman, i kris. När slutade han uppfattas som elak?

Under en timme snackar gänget om när Alex var största, men inte första, bloggaren. Om Stureplans märkliga magi, autofiktion och Karins sårade känslor. Hur fan kunde han gå till DN?

 

Se hela programmet i spelaren ovan.

Kultur

Prenumerera på Kulturens nyhetsbrev

Aftonbladets kulturchef Karin Petterson guidar till veckans viktigaste kulturhändelser och mest intressanta idédebatt.