Här är Harry och Meghans första tv-serie på Netflix

Prins Harrys och Meghans kontrakt med Netflix är värt nära en miljard kronor.

Nu är parets första projekt avslöjat.

– De väljer den trygga vägen, säger hovexperten Sara Ericsson.

Parets första tv-serie handlar om krigsveteraner och deras kamp för att delta i de så kallade Invictus Games. Det är en tävling där skadade före detta militärer kan tävla i nio olika grenar.

Serien fokuserar på flera deltagare världen över som tränar inför tävlingarna som kommer att hållas i Haag 2022. Serien heter ”Heart of Invictus” och prinsen är exekutiv producent - och kommer själv att synas framför kamerorna.

Harry startade Invictus Games för sju år sedan.

Harry och Meghans första tv-serie för Netflix handlar om Invicctus Games. Här besöker de det brittiska laget för Invictus Games som hölls i Australien 2018.
Harry och Meghans första tv-serie för Netflix handlar om Invicctus Games. Här besöker de det brittiska laget för Invictus Games som hölls i Australien 2018.

Många hade hoppats på ett annat fokus

– Sedan det allra första Invictus Games hölls 2014 vet vi att varje deltagare i tävlingarna bidrar på sitt eget exceptionella sätt till en mosaik av motståndskraft, beslutsamhet och problemlösning”, säger prins Harry i ett uttalande.

Det mer praktiska arbetet överlåter Harry och Meghan till två filmskapare som tidigare jobbat för Netflix. Regissören Orlando von Einsiedel och producenten Joanna Natasegara.

– Att göra tv av tävlingarna är en trygg väg att gå, jag tror många hade hoppats på att få se en serie med fokus på Harry och Meghan själva, säger hovexperten Sara Ericsson.

Harry och Meghans kontrakt med Netflix sägs vara värt nära en miljard kronor.
Harry och Meghans kontrakt med Netflix sägs vara värt nära en miljard kronor.

Fler kungliga bilder och nyheter hittar du på Instagramkontot Kungligt med Jenny

PODD Prinsessan Birgitta och romansen med superkändisen

Prinsessan Birgitta berättar öppenhjärtigt om förhållandet med en stor idrottsstjärna i en ny svensk dokumentär på SVT. Vi pratar om hur det kan vara att leva som hårt hållen prinsessa när en hel spännande värld lockar utanför slottsportarna. Vi diskuterar även prins Philips begravning och varför prins Harry dissade drottningens födelsedagsfirande. Vi pratar också om inkräktaren som tog sig hela vägen in till prins Andrews bostad.

Med: Jenny Alexandersson och Sara Ericsson.

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify
 
Eller ⬇️ Klicka på Lyssna-knappen

Publisert:

LÄS VIDARE