Kelly Osbourne: ”Jag har gått ner 39 kilo”

Visar upp förvandlingen på Instagram

Av: Torbjörn Ek

Publicerad:

Under flera veckor har hennes följare reagerat över hur Kelly Osbournes utseende förändrats.

Nu berättar tv-profilen själv på Instagram om viktresan.

”Jag har gått ner 39 kilo”, skriver hon i en kommentar.

Kelly Osbourne, Ozzy Osbourne, Sharon Osbourne, Jack Osbourne på röda mattan 2015.
Foto: AP
Kelly Osbourne, Ozzy Osbourne, Sharon Osbourne, Jack Osbourne på röda mattan 2015.

Kelly Osbourne, 35, berättar själv om viktraset i en kommentar på Instagram. Den populära amerikanska tv-profilen och dottern till Ozzy och Sharon Osbourne poserar för kameran och visar upp en betydligt smalare profil än tidigare. Det fick den amerikanska programledaren Jeanni Mais mamma att i kommentarsfältet skriva:

”Oj, jisses, du har gått ner mycket i vikt”.

Kelly Osbourne svarade:

”Det stämmer, mamma Mai, jag har gått ner 39 kilo sen vi sågs senast. Kan du ens tro det?”.

”Jag har kämpat hårt”

I helgen delade hon också en bild på sin Instagram story där man ser en prislapp från ett klädesplagg, med storleken extra small.

”Ja, jag skryter, för jag har kämpat hårt, och det känns bra!” skrev hon till bilden, enligt People.

Kelly Osbourne kan i dagarna fira tre år som nykter efter att ha tagit sig ur det som hon själv har beskrivit som ett missbruk. Vid årsskiftet deklarerade hon att 2020 skulle bli året när hon satsade på sig själv.

”2019 har varit ett jävla år. På många sätt har det varit fantastiskt, speciellt när det gäller att växa i mig själv. På många sätt har det varit otroligt svårt”, skrev hon då och fortsatte:

”Jag har kommit till slutsatsen att jag konstant sätter andras behov före mina egna. Jag tillåter mig själv att hamna i situationer som gör mig obekväma för att jag blir rädd över att göra någon upprörd. För att inte nämna alla gånger som jag blir avsändare för andras skitsnack. Med nästan två och ett halvt år som nykter så kämpar jag fortfarande med konfrontationer (som aldrig var ett problem när jag missbrukade), oavsett, det här slutar idag. 2020 kommer att bli året jag. Det är dags att sätta mig själv i första rummet”.

Foto: Lennart Preiss / Getty Images Europe
Kelly Osbourne i Salzburg 2018.
Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN