Filmstjärnan: ”De ville att jag tog ut några revben för att lyckas”

Av: Erik Åberg

Publicerad:
1 av 4 | Foto: AP
Chloe Grace Moretz.

Chloe Grace Moretz har blivit tillsagd att ta bort revben för att lyckas i Hollywood.

I en intervju med Glamour berättar hon om förslagen om att ändra sitt utseende.

– I den här branschen är skådespeleriet en liten del, säger hon till tidningen.

Skådespelaren Chloe Grace Moretz, 19, har flera gånger pratat om kvinnors position i filmbranschen. I en intervju med magasinet Glamour, som Contactmusic refererar till, berättar hon att branschfolk i Hollywood föreslagit att hon ändrar på sitt utseende för att öka sina chanser att lyckas.

– Jag brukade få höra att jag måste ändra mina tänder hela tiden, eftersom jag hade en glugg. Jag fick också höra att jag kunde ta ut några revben för att få en tydligare midja, säger hon till tidningen.

Mamma stoppade bröstförstoring

Skådespelaren hade även akne när hon var yngre vilket var svårt att hantera under all press.

Vid ett tillfälle, då hon var 16 år, ska hon bett sin mamma om att få göra en bröstförstoring och flera andra ingrepp - men fick nej som svar.

– Som tur är har min mamma och mina bröder aldrig låtit mig fastna i det träsket. Om jag hade gjort allt jag ville då hade jag inte veta vem jag varit i dag. Man borde inte tillåtas att göra plastikkirurgi om man inte är vuxen, säger hon till Glamour.

Kritisk till Hollywood

Att Hollywood lägger mer vikt vid utseende än verklig talang är något Chloe Grace Moretz känner sig frustrerad över.

– Vad som är så jobbigt i den här branschen är att skådespeleriet blir, efter ett tag, en liten del. Det viktigaste är inte mitt varumärke, utseende eller pojkvän utan mitt skådespeleri, säger hon till magasinet.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN