Harry Styles - gladast av alla

Av: Olle Kvarnsmyr

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 96
Glädjespridaren Harry Irländsk undersökning har visat att Harry är Twitters gladaste person

Irländsk undersökning visar att den skönlockiga sångaren Harry Styles är gladast på Twitter

- Han är den mest positiva, säger Chris Johnston, ansvarig för undersökning

DAGENS HARRY Intelligenta dataforskare på Belfast Queens University har stoppat in alla tweets och retweets från världens största twitterkonton i en maskin för att se om det dyker upp något intressant. Forskarna analyserade flera miljarder tweets för att identifiera känslomässiga mönster. Upp dök så klart vär vän Harry Styles, sångare i One Direction.

Harry utklassar Dalai Lama

Data visade att Harry är en genuint glad människa. Sångaren utklassar till och med erkänt glada gamänger som Dalai Lama och Cristiano Ronaldo. Ända sedan Harry började twittra har hans twitterflöde varit en stor kram fylld av hallon och ballonger. Inte ens One Directions kommande paus eller de faktum att medlemmen Zayn Malik lämnade bandet fick Harry på dåligt humör. Twitterkontot darrade inte ens till av någon som helst surhet.

- Harry är inte bara en av världens populäraste twittrare med sina 24 miljoner följare. Han är även den mest positiva, säger Chris Johnston, ansvarig för undersökning till Belfast Times.   

Harry engagerar

Harrys flöde är en kombination av tweets av typen ”heja dig”, flörtiga hälsningar eller tack till fansen. Kryddat med roliga bilder på sångaren i typ banankostymer eller clownnäsa. Men Harry är inte bara himla glad boybandstjärna. Harry engagerar sig också. Just nu för han en kampanj för att hälsa flyktingar välkomna.

Träffa Harry och hans vänner

Nöjesbladet vill härmed tacka Harry för att han sprider glädje och kärlek till sin omvärld. Vill du som läsare få en mer privat dos glädje av Harry himself har vi en väldigt exklusiv tävling här. Tävla om en träff med Harry och hans vänner i London. Resa, hotell, intim spelning och hemliga presenter inkluderat. TÄVLA HÄR

Publicerad:

LÄS VIDARE