Måns Möller efter reaktionerna på viktraset: ”Jag är inte blind”

Av: Natalie Demirian

Publicerad:
Uppdaterad:

Reaktionerna var många och starka när Måns Möller visade upp en bild på sitt viktras.

Nu säger komikern att han ska pusha lite till.

”Jag ser ju hur mitt ansikte ser ut, jag är inte blind”, skriver han.

Det var under fredagen som Aftonbladet skrev om hur Måns Möllers, 45, Instagramföljare var chockade och oroliga för hans hälsa efter att komikern publicerade en nytagen bild på sitt ansikte.

Han är en av flera kända profiler som genomför träningsprogrammet ”16 weeks of hell” i Dplay-serien ”Den stora hälsoresan”.

Tappat 15 kilo

Komikern sa då till Aftonbladet att utmaningen sker under kontrollerade former, att hans mål är att prestera bättre med sin cykling och att han hittills hade tappat cirka 15 kilo.

Måns Möller postade under torsdagen en nytagen bild som väckte starka reaktioner.
Foto: INSTAGRAM och KARIN NILSSON
Måns Möller postade under torsdagen en nytagen bild som väckte starka reaktioner.

Under lördagen publicerade han ett nytt inlägg om att det är sista dagen, dag 112, på ”16 weeks of hell”, men att han kommer att fortsätta lite till med utmaningen.

”Jag ser ju hur mitt ansikte ser ut, jag är inte blind men det kommer ordna upp sig jag ska bara pusha lite till. Jag har mitt eget lilla mål”, skriver han bland annat i inlägget.

”Ska till gymmet!”

I ett sms till Aftonbladet berättar han mer om beslutet.

”Jag hade bestämt redan innan hatet började flöda för att pusha lite till bara för att se var gränserna går. Att folk ska tycka och tänka om vad jag ska göra med min kropp och inte får man ju acceptera när man valt att göra en ’kroppsförvandling’ i tv. Det är inte ett dugg synd om mig – jag har fått betalt för att träna och äta rätt!”, skriver han.

Han skriver också att han respekterar allas åsikter.

”Men självklart vill jag ge fingret till alla belackare man har därute. Men kanske är jag hjärntvättad och fast i 16woh-sekten för alltid, jag vet inte. Nu hinner jag inte svara mer för jag ska till gymmet!”

Publicerad:

LÄS VIDARE