Mariette ska gifta sig – berättar om romantiska frieriet

”Alla var där för oss – för att fira vår kärlek””

Av: Anna & Hans Shimoda

Publicerad:
Uppdaterad:

Mariette Hansson har förlovat sig med kärleken Isabelle Grönqvist.

I ett inlägg på Instagram skriver Mello-stjärnan om det romantiska frieriet.

”Inget känns så självklart och skrivet i stjärnorna som att hon ska bli min fru och framtida allt”.

 Mariette och Isabelle på Melodifestivalens efterfest.
Foto: ROBIN LORENTZ-ALLARD
Mariette och Isabelle på Melodifestivalens efterfest.

Det var i samband med Melodifestivalen i vintras som Aftonbladet kunde avslöja att artisten Mariette Hansson hade mött kärleken i designern Isabelle Grönqvist.

– Vi är jättekära, förklarade hon på finalens efterfest.

Under söndagen publicerade Mariette Hansson ett långt och känslosamt inlägg på Instagram där hon berättade att de numera är förlovade. I helgen friade nämligen Isabelle Grönqvist, något som uppenbarligen har varit planerat under en längre tid.

”Inte riktigt beredd”

”Igår låg där ett A4-papper i köket. Jag har fått ledtrådar de senaste veckorna i form av någon slags rebus av Isabelle, men jag var inte riktigt beredd på det här. Papperet innehåller instruktioner och en packlista. Huset ekat tomt denna lördagsmorgon och jag förstår verkligen ingenting”, skriver Mariette Hansson och berättar att hon blev ombedd att packa för en övernattning och att hon sedan blev upphämtad av en bil:

Där sitter hon. Vacker som en dröm. Omringad av tända ljus och iklädd sin stiliga dubbelknäppta kostym

”Jag tog av mig ögonbindeln som jag fått och inser att jag står på exakt samma herrgård där jag och Bell utbytte blickar för första gången för 6,5 år sedan. Livrädd men förväntansfull öppnar jag den tunga gamla dörren in till ladan. Där sitter hon. Vacker som en dröm. Omringad av tända ljus och iklädd sin stiliga dubbelknäppta kostym. Det ligger en röd dagens lapp bredvid henne. Den jag inte hade fått på morgonen. Jag öppnar den med skakiga händer. ”Får jag bli din fru?” Den bästa lapp jag någonsin fått. Inget känns så självklart och skrivet i stjärnorna som att hon ska bli min fru och framtida allt.

Kändisar gratulerar

Vidare skriver Mariette Hansson att Isabelle Grönqvist hade sett till att hela familjen var på plats som en överraskning för att fira förlovningen tillsammans med dem. 

”Jag har svårt att se alla ansikten bakom mina krokodil-glädjetårar. Alla var där för oss. För att fira vår kärlek”.

Ett flertal kända personer har gratulerat till förlovningen med kärleksfulla emojis och glada tillrop, däribland Mello-veteranen Ann-Louise Hanson, ”Idol”-vinnaren Chris Kläfford och skådespelerskan Mia Skäringer. 

Aftonbladet har varit i kontakt med Mariette Hansson som skriver om förlovningslyckan i ett sms:

”Jag känner mig så tacksam att livet gett mig Isabelle och idag vaknade jag upp som världens lyckligaste fästmö! Jag som trodde att jag inte gillade överraskningar... Det kommer dock ta ett tag att smälta denna fullständiga överdos av kärlek”.

Foto: PRIVAT / @marietteofficial
Mariette Hansson och Isabelle Grönkvist träffades på ett bröllop för sex år sedan.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN