My Martens separerar från fästmannen

Fortfarande förlovade – skriver själv: ”Just nu finns inte längre några alternativ, än det jag precis gjort, flyttat”

Av: Benjamin Andrée, Torbjörn Ek

Publicerad:
1 av 2 | Foto: Karin Törnblom
My Martens och Jonas Wesslander.

”Ensam mamma söker”-profilen My Martens och fästmannen Jonas Wesslander separerar.

Förra sommaren planerade de för bröllop – nu har paret flyttat isär.

”Jag kände att jag inte hade något val. Behövde bryta den onda cirkel vi hamnat i”, skriver My på sin blogg.

De har varit förlovade i ett och ett halvt år, men nu väljer My Martens, 31, och Basic Elements-stjärnan Jonas Wesslander, 43, att flytta i sär.

My Martens skriver på sin blogg att beslutet är hennes:

”Vi har också haft det tufft. Min vardag, med pendling mellan två boenden och vardagar sliter enormt på mig/oss. Jonas turnerar och reser också varje vecka…. Det finns många saker som spelar in”, skriver hon och fortsätter:

”Jag känner mig otillräcklig. Hur jag än gör så räcker jag inte till, 100%. För någon. Det är en sak av flera som spelar in.”

”Fortfarande förlovade”

My Martens och Jonas Wesslander förlovade sig hösten 2017 och förra sommaren berättade My för Nöjesbladet att de planerade för en intim ceremoni med de närmaste. Men nu har hon alltså fattat beslutet att flytta ifrån fästmannen.

”Just nu finns inte längre några alternativ, än det jag precis gjort, flyttat”, skriver hon i sin blogg men betonar också att de inte har brutit förlovningen:

”Vi är fortfarande förlovade, och bär våra ringar. En symbol för oss själva, som visar att vi fortfarande kämpar, att vi INTE har gett upp”, skriver hon.

Nöjesbladet har sökt My Martens.

Publicerad:

LÄS VIDARE