Efter tittarnas missnöje – nu gör TV4 om ”Big Brother”

Publicerad:
Uppdaterad:
För mycket studiosnack och för lite från ”Big brother”-huset, lyder tittarnas kritik. Programledarna Malin Stenbäck och Arantxa Álvarez i soffan till höger.
Foto: SJUAN
För mycket studiosnack och för lite från ”Big brother”-huset, lyder tittarnas kritik. Programledarna Malin Stenbäck och Arantxa Álvarez i soffan till höger.

NÖJE

Tittarilskan var enorm efter första avsnitten av ”Big Brother”.

Nu gör TV4 om programmet.

– Vi ska vara Sveriges mest interaktiva program och kommer fortsätta lyssna på tittarna, säger Joel Bendrik, exekutiv producent på TV4, i ett pressmeddelande.

I måndags hade årets säsong av ”Big Brother” premiär i TV4. En nyhet för i år är att det har varit fler studioavsnitt jämfört med tidigare säsonger. Något som snabbt väckte ilska hos tittarna.

Nu ändrar TV4 programmet efter reaktionerna.

– Många tycker om förändringarna men flera av våra lojala följare saknar de traditionella avsnitten som bara följer händelserna i huset. De avsnitten kommer vi fortsatt att sända fredag-söndag. Vi älskar ”Big Brother” och vi älskar våra programledare. Därför vill vi ge så mycket innehåll som möjligt från huset, säger Joel Bendrik.

Vill ha tittarnas reaktioner

I kväll, klockan 19:00, sänds testprogrammet ”Bara huset” på TV4 Play och C More. Där uppmanas tittarna att komma med reaktioner.

– Det är ett program som innehåller det bästa från dagen som gått. Flera tittare efterfrågade det och då har hela teamet arbetat för att få till detta program.

Tittarnas synpunkter ska tas upp för att förbättra programmet ännu mer.

– Under helgen kommer vi sammanfatta tittarnas reaktioner på detta testprogram och fortsätta skruva på alla detaljer, säger Joel Bendrik.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN