Här bryter Temptation Island-paret upp: ”Hoppas han har ångest”

Publicerad:
1 av 5 | Foto: Kanal 5

NÖJE

De kom till ”Temptation Island” som kärlekspar.

Men frestelserna på ön blev för stora för Oliver och Kristina.

– Hela den här grejen har fått oss att inse att det inte ska vara vi, säger Oliver i programmet.

”Temptation Island” har kommit till ett slut.

På söndagskvällen fick tittarna se de sista kärleksparen göra upp om framtiden.

Oliver och Kristina valde att säga hejdå till varandra. Allt som de har fått se, och höra, om sina respektive partners under vistelsen på ön blev till slut för mycket.

– Det är inte jag som är boven här. Jag hoppas han har ångest, riktig ångest. Det ska han ha, tycker jag, säger Kristina i programmet.

Hon har sett klipp på Oliver tillsammans med en annan tjej. Men Oliver har även ett och annat att säga om Kristinas eget beteende. Han i sin tur har fått se hur Kristina tagit emot massage från en av singelkillarna och hur hon kramades med en annan i poolen.

”Jag får se vilka blickar du ger henne”

Oliver berättar i programmet att han har känt svartsjuka och besvikelse. Han tror bådas beteende kan ha triggat den andra till att gå över gränsen.

– Först reagerade jag som att jag blev ganska arg. Sedan blev jag mest besviken. Denise kom fram direkt och såg att det var någonting, då blev det mer och mer efter varje bonfire när jag känt att jag varit nere att Denise blev någon som man kunde luta sig emot. Därför har jag hängt mycket med henne, säger Oliver.

Men Kristina går till motattack – och ifrågasätter sättet som de ska ”ha hängt” på.

– Jag får se vilka blickar du ger henne. Samma blickar som du har gett mig när vi träffades. Det är inga blickar man ger en vän. Jag får se dig och Denise prata om vad ni gillar i sängen för att sen gå in i ett sovrum tillsammans, bara ni två helt själva och jag har fortfarande ingen aning om vad som hände där inne. Sen får jag se henne åma över dig i någon jävla lap dance. Där var gränsen nådd för mig, säger Kristina och fortsätter:

– Jag vet inte vem du är längre. Jag vet inte alls hur du känner för Denise, men du kan inte säga att ni bara är vänner.

Skulle ha flyttat ihop – bytte partner

Inför Temptation Island planerade Oliver och Kristina att ta förhållandet ett steg längre och flytta ihop. Men i finalen skiljs de åt.

– Sakta men säkert har jag släppt taget om dig. Du är inte redo för ett förhållande. Om du tänker efter vet du nog det själv också. Det bästa är om vi bara avslutar det, säger Kristina.

– Jag vill ge dig riktiga känslor och just nu, jag känner att jag inte kan ge det som jag kände för dig innan. Hela den här grejen har fått oss att inse att det inte ska vara vi, säger Oliver.

– Vi får säga hejdå här, säger Kristina.

De omfamnar varandra, innan Kristina vänder ryggen mot sin tidigare pojkvän och lämnar honom sittandes vid den falnande lägerelden.

I slutet av programmet berättar Oliver att han och Denise blev ett par efter programmet. De kysser varandra i likadana t-shirts, i ett klipp som visas innan eftertexterna tar vid.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN