Saga Scott drabbad av mystisk sjukdom: ”Vill bara gråta”

Av: Agnes Aronsson

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 2 | Foto: Eero Hannukainen/IBL
Saga Scott.

Den före detta ”Paradise hotel”-deltagaren Saga Scott har drabbats av en mystisk ryggsjukdom.

På Instagram skriver hon om smärtan som gör att hon inte kan leva normalt.

”För tillfället så mår jag inte alls okej, jag vill bara gråta”, skriver hon i inlägget.

Saga Scott, 27, känd från ”Paradise hotel”, har under flera års tid haft problem med kroppen och har tagit flera tester för att ta reda på vad felet är. Det skriver hon i ett inlägg på Instagram. Än har hon inte fått något svar.

”Flera rör med blod har tagits från mig för att undersöka om jag har reumatisk värk eller om det är någon skada jag har”, skriver hon på Instagram.

Hon berättar att hon har varit hos flera sjukgymnaster då hon knappt kunnat röra sig. Mest problem har hon med ryggen, där hon ibland kan få kraftig smärta utan förvarning. Ibland sitter smärtan även i benen.

”Det värker i mitt skelett & jag kan inte leva normalt. Just nu är jag fan bara ledsen, för jag vill vara ute i solen & må bra”

Hålls vaken av värken

De senaste två dagarna har hon sovit fyra timmar på grund av värken hon får utstå, och värktabletter lindrar inte.

”Läkarna säger att mina tester inte visar något tecken på reumatisk sjukdom som de kan se genom blod. Jag ska be om röntgen för att se om jag har fått samma sjukdom som min mamma som är genetisk men läkarna ville inte ge mog röntgen & sa det skulle synas i testerna de tog”, skriver hon i inlägget.

Saga Scott beskriver att det känns som en inflammation eftersom ryggen svullnar på ett sätt som gör att hon inte kan knäppa igen byxorna.

”Så vad fan är felet på mig....”, skriver hon.

När Nöjesbladet når Saga Scott vill hon inte ge några ytterligare kommentarer.

Publicerad:

LÄS VIDARE