Johnny Depp

Johnny Depp: Heards blåmärken var ditmålade

Skådespelarens utspel i rätten

Av: 

Linn Elmervik

NÖJE

Amber Heard visade upp blåmärken i ansiktet efter äktenskapet med Johnny Depp.

Nu anklagar skådespelaren ex-frun för att själv ha målat dit dem.

”Hon var förövaren och jag var offret. Medan hon blandade receptbelagd amfetamin och receptfri medicin med alkohol utförde hon otaliga våldsamma handlingar mot mig”, skriver han i ett nytt svar i rätten.

Johnny Depp, 55, anklagar ex-frun Amber Heard, 33, för att ha fejkat bevis på att han misshandlade henne under deras relation.

I ett nytt svar inskickat till domstolen hävdar stjärnan att bilderna på blåmärken som Heard visade upp i samband med att skandalen blossade upp inte var äkta, rapporterar The Guardian.

”Jag har nekat till Ms Heards hårda anklagelser sedan i maj 2016 när hon gick in i rätten för att få ett kontaktförbud utfärdat med hjälp av ditmålade blåmärken som vittnen och övervakningsfilmer bekräftar inte fanns där varje dag veckan innan...jag kommer att fortsätta neka till dem för resten av mitt liv”, skriver han.

Depp: ”Jag var offret”

I ställer menar Depp att det var Heard som misshandlade honom.

”Jag har aldrig misshandlat Ms Heard eller någon annan kvinna. Hon var förövaren och jag var offret. Medan hon blandade receptbelagd amfetamin och receptfri medicin med alkohol utförde hon otaliga våldsamma handlingar mot mig, ofta med en tredje part närvarande. Några av dem orsakade mig allvarliga kroppsskador.

Amber Heard nekar till anklagelserna.

– Bevisningen i fallet är tydlig: Johnny Depp slog Amber Heard vid upprepade tillfällen...Mr Depps och hans teams desperata försök att återuppliva hans karriär genom att initiera grundlösa tvister med människor som en gång stod honom nära – hans före detta advokater, före detta manager och före detta fru – lurar ingen, säger hennes advokat Eric George till People.

Depp och Heard var gifta mellan 2015 och 2017.

ANNONS EXTERN LÄNK

Glöm inte solskydd – handla SPF, munskydd och allt du behöver i sommar här.

MEDS

Publisert:

LÄS VIDARE

Ex-frun anklagar Jeremy Renner för mordhot

ÄMNEN I ARTIKELN

Johnny Depp

Amber Heard