Madonna erbjöd stjärnan miljontals dollar för ett barn

Dennis Rodmans gravidutspel mot världsartisten

Av: Andreas Ekström

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Madonna ska ha erbjudit den före detta basketstjärnan Dennis Rodman ungefär 150 miljoner kronor för att han skulle göra henne gravid.

Det påstår basketstjärnan i en intervju med radioprogrammet ”The breakfast club” under torsdagen.

– Hon ringde och sa att hon hade ägglossning när jag var i Las Vegas, säger Dennis Rodman.

Dennis Rodman, 58, och Madonna, 61, hade ett kort förhållande 1994. I en intervju ”The breakfast club” hävdar han att Madonna verkligen ville ha barn under den tiden och erbjöd honom ungefär 150 miljoner kronor för att han skulle göra henne gravid, skriver TMZ .

– Hon erbjöd mig pengar för ett barn. Jag skulle få 20 miljoner dollar om jag gjorde henne gravid, säger han i intervjun.

Ett tillfälle när Madonna ville att Dennis Rodman skulle ha gjort henne med barn var när basketstjärnan var i Las Vegas.

– Jag satt och spelade tärning när jag fick ett samtal från Madonna och hon sa hon hade ägglossning och att jag var tvungen att flyga till New York. Jag svarade, ’vi synts om fem timmar’, säger han i intervjun.

1 av 2 | Foto: Kirsty Wigglesworth / TT NYHETSBYRÅN
Madonna har i dag sex barn.

Kan ha erbjudit flera

I intervjun får han frågan om han är besviken över att Madonna inte blev gravid under tiden som de var tillsammans . På den frågan svarar Rodman ett kort nej.

Enligt den före detta basketstjärnan så ska han inte vara ensam om att ha fått det här erbjudandet, han antyder även att den kubanska dansaren, Carlos Leon, som är pappa till Madonnas dotter Lourdes Leon, ska ha fått ett liknande erbjudande.

– Har man pengar så har man, säger han kryptiskt i intervjun.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN