Sigge Eklund svarar på vuxenmobbningen mot Skarsgård

Av: Mathilde Albinsson

Publicerad:
Uppdaterad:
1 av 4

Alex Schulman och Sigge Eklund har gått hårt åt Gustaf Skarsgård i sin podcast.

”Vuxenmobbning”, kallade Skarsgård det. Nu svarar Sigge Eklund på kritiken i Marcus Birros podcast ”Öppet hjärta”.

– Jag blir illa berörd när jag känner att det är något som jag har gjort fel, säger han.

Gustaf Skarsgård, och framför allt hans sommarprat från 2013, har varit föremål för en del skämt och hån i Alex Schulman och Sigge Eklunds podd. Det tog skådespelaren inte helt lätt på, förklarade han i podcasten ”Nemo möter en vän” och menade att duon vuxenmobbades, något som Nöjesbladet rapporterade om.

”Lite orättvist”

Enligt Sigge Eklund var det aldrig meningen att det skulle gå så långt.

– Det var lite orättvist beskrivet. Jag kan inte bli ledsen över artikeln. Det står att han känner sig mobbad och att vi återkommande dragit honom i smutsen. Det är ju två eller tre gånger som vi har specifikt skojat om hans rappande, säger Sigge Eklund i senaste avsnittet av Marcus Birros och Michael Strandbergs podcast ”Öppet hjärta”.

– Jag har ju sagt att jag tycker att han är en bra skådespelare och att han säkert är en bra människa. Men jag blir illa berörd när jag känner att det är något som jag har gjort fel, säger han.

”Dumt av oss”

Skarsgård, som mest förknippas med sitt skådespeleri, har även visat upp en annan sida av sig själv - som rappare. 2015 delade han med sig av sitt klipp där han rappade om kampen mot drogmissbruket och känslorna gentemot sverigedemokrater.

– Men med Gustaf Skarsgård så har jag väl sagt orden att det var dumt av oss, för man måste ju få testa nya grejer, säger han.

Nöjesbladet har sökt Gustaf Skarsgård för en kommentar.

Publicerad:

LÄS VIDARE