The Rolling Stones

Keith Richards: ”Mick Jagger borde sterilisera sig”

Av: 

Mathilde Albinsson

NÖJE

Mick Jagger fick nyligen barn, 73 år gammal.

”Stackars barn”, tycker Keith Richards.

– Det är dags att knipsa, du kan inte vara pappa vid den åldern, säger den legendariske gitarristen till Wall street journal.

Mick Jagger fick en son 2016.

Då var Rolling Stone-sångaren 73 år gammal.

Det väckte reaktioner – inte minst hos bandkollegan Keith Richards, 74. I en intervju med Wall street journal föreslår han att Jagger, idag 74, borde sterilisera sig.

Richards: ”Stackars barn!”

– Han är en kåt gammal jäkel. Det är dags att knipsa – du kan inte vara pappa vid den åldern. Stackars barn!, säger Keith Richard till magasinet.

Mick Jagger välkomnade sonen Deveraux Octavian Basil Jagger till världen tillsammans med flickvännen Melanie Hamrick i december 2016.

Nytillskottet är Jaggers åttonde barn. Han har sedan tidigare Georgia May, Jade, James, Elizabeth, Karis, Lucas och Gabriel.

Första barnet, Karis, föddes 1970. Det är således en åldersskillnad om 46 år mellan Mick Jaggers äldsta och yngsta barn.

Keith Richard har själv fem barn samt fem barnbarn. Han berättar om sitt förhållande med Mick Jagger för Wall street journal, och hävdar att det varit spänt mellan de båda.

Skrev om Jaggers penis i biografi

I biografin ”Life” från 2010 beskriver Keith Richards sångaren Mick Jagger som ”outhärdlig” – och skriver även att Rolling Stone-frontfiguren har en liten penis.

Påhoppen i boken retade upp bandkollegan och har legat till grund för en seglivad fejd mellan de båda rockstjärnorna.

Richards säger dock att deras relation till varandra alltid varit som en berg-och-dalbana.

– Mick och jag skulle ha gnabbats ändå, oavsett vad jag skrev i boken, och jag utelämnade mycket, säger han och fortsätter:

– Det har varit uppför och nedförsbacke, men om jag pratar om Rolling Stone så finns det inte en annan frontfigur som Jagger. Det spelar ingen roll hur jobbig han blir, han är fantastisk att jobba med.

Ber om ursäkt

Keith Richard har via ett uttalande till Page Six senare bett om ursäkt för sina kommentarer kring Mick Jagger.

”Jag ångrar djupt de kommentarer jag gjorde kring Mick i WSJ, som gick över gränsen. Jag har självklart bett om ursäkt till honom personligen”, lyder uttalandet enligt sajten.

ANNONS EXTERN LÄNK

Present till mors dag eller studenten? Missa inte alla klipp – upp till 50% rabatt på presenter varje dag hos Cervera

Cervera

Publisert:

LÄS VIDARE

Mick Jagger har sluppit större hjärtoperation

ÄMNEN I ARTIKELN

The Rolling Stones

Keith Richards

Mick Jagger