Bachelor och Bachelorette

Julia Franzén är Bachelorette 2021 – ”hoppas på Bachelorette-bebis”

USA-succén kommer till Sverige

Av: 

Moa Malmqvist

TV

Man. Man. Man. Man. Man. Man.

Och nu: en kvinna.

– Det är dags att träffa pappan till mina barn, säger Julia Franzén som är årets Bachelorette i TV4.

År efter år har tittarna frågat efter en svensk version av USA-succén ”Bachelorette” och nu slår önskningarna in. Julia Franzén, 30, ska hitta kärleken när TV4 satsar på att låta en kvinna stå i centrum. Tidigare har hon setts i ”Robinson” där hon tog sig hela vägen till finalveckan.

– Jag hoppas på en liten ”Bachelorette”-bebis, det är målet. Jag är superredo för barn. Alla i min närhet har det och jag är 30 nu, det är dags att träffa pappan till mina barn, säger hon.

Lerumfödda Franzén jobbar som livscoach och pendlar idag mellan Stockholm och Marbella, som hon kallar för Europas Los Angeles. Hon har under det senaste decenniet rest jorden runt och festat med stjärnor som Leonardo DiCaprio, Justin Bieber och Cristiano Ronaldo. Onekligen ett fartfyllt liv i lyx och flärd, som hon nu är redo att sänka tempot på.

– Jag är verkligen i den fasen i livet, liksom redo att hitta någon. Jag har haft mina år mellan 20 och 30 där jag rest mycket och varit egoistisk. Min självkänsla är 100 procent nu och jag vet vad jag vill ha. Jag känner att jag inte behöver en kille för att bli hel. Jag är redo för ett nytt kapitel i livet, berättar Julia Franzén.

Julia Franzén har tidigare setts i ”Robinson”.

”Mycket otrohet”

Våren 2020 hade hon planer på att frysa sina ägg, något hon väntar på.

– Nej jag gjorde inte det, jag väntar till efter ”Bachelorette”, säger hon och skrattar.

Tidigt i höstas sågs Julia Franzén och Bingo Rimér, 45, dejta. Romansen blev dock kortlivad eftersom ”Robinson”-deltagaren hade ett större bebissug än Rimér.

– Vi är vänner idag. Han är en fantastisk person men vi var inte på samma plats i livet. Jag vill ha familj men han har ju sin familj färdig, så det gick ju inte det där. Men det är inga sura miner mellan oss. Han tycker att det är jättekul att jag ska vara med i ”Bachelorette”, säger hon.

Julia Franzén har levt ett festfyllt liv i Los Angeles.

Hon har inte haft något längre förhållande de senaste fem åren, mycket på grund av att hon ”lagt fokus på mig själv, resor och karriär”. Hon säger att männen hon träffat under sin tid Los Angeles inte heller varit av pojkvänskaraktär.

– I den världen jag befunnit mig i, jet set-världen, har det inte funnits jättebra killar. Det är väldigt mycket otrohet och sådant. Jag har ändå inte varit redo för förhållande men ja.... svenska killar är ju bäst och tryggast.

Kamerorna är inget problem

Utseendet och åldern spelar inte en särskilt stor roll, berättar hon, utan hon vill ha någon som ”får henne att skratta och är redo för familj”.

– Han ska vara harmonisk och hälsosam, både fysiskt och psykiskt. Han kan heller inte ha problem med att jag är lång, jag är 182 centimeter. Han behöver inte vara längre än mig men han ska inte ha problem med att jag har klackskor. Sedan är det viktigt att han vågar uppvakta mig, säger hon.

Julia Franzén ser inte kamerorna som ett hinder för att öppna upp sig, utan säger att hon vet av erfarenhet att de snabbt glöms bort. Däremot har hon principer kring vad hon kan tänka sig att göra framför kameran.

– Rent intimt gäller max pussar.

”Bachelorette” spelas in på Rhodos från mitten av maj till slutet av juni. Programmet har premiär på TV4 hösten 2021. Här kan du söka till programmet.

ANNONS EXTERN LÄNK

Vita tänder i sommar? Köp tandblekning här – resultat på 30 minuter

Dentway

Publisert:

LÄS VIDARE

Patrick Ekwall rasar mot romansryktet med Julia Franzén

ÄMNEN I ARTIKELN

Bachelor och Bachelorette

Julia Franzén