Premiärdatum klart för Netflix nya svenska serie ”Kärlek & anarki”

Publicerad:
”Kärlek & anarki”.
Foto: Netflix.
”Kärlek & anarki”.

TV

Efter förra årets ”Störst av allt” kommer strax Netflix andra svenska originalserie ”Kärlek & anarki”.
Nu har vi ett premiärdatum.

”Underskatta aldrig betydelsen av en utmaning. Gör er redo för kontorsdrama – 'Kärlek & anarki' har premiär på Netflix den 4 november”, skriver Netflix i ett pressmeddelande.
Så nu har vi alltså ett premiärdatum för Netflix nästa svenska satsning. En serie som är skapad och regisserad av Lisa Langseth, och skriven av henne och Alex Haridi. (Haridi var även med och skrev manus till förra årets ”Störst av allt”, och ”Kärlek & anarki” kommer också från samma produktionsbolag, FLX, och samma producentteam som den serien.)
Ida Engvoll och Björn Mosten spelar huvudrollerna, och detta är handlingen:
När Sofie, en karriärdriven konsult och gift tvåbarnsmamma, får i uppdrag att modernisera ett gammalt anrikt bokförlag träffar hon den yngre it-teknikern Max, och en oväntad lek tar vid. I smyg börjar Sofie och Max utmana varandra att göra saker som ifrågasätter de sociala normerna. Det börjar oskyldigt, men i takt med att leken blir allt mer vågad, får den också oanade konsekvenser.
I övriga roller syns bland andra Björn Kjellman, Gizem Erdogan, Reine Brynolfsson, Johannes Bah Kuhnke och Lars Väringer, och serien består av åtta delar.


Följ TV-Koll på Facebook för full koll på allt inom tv


Publicerad:

LÄS VIDARE