Vem har sagt att rea är tacky?

Hej, jag är bara så urlycklig i dag för jag hittade ett par superläckra Donna Karan-skor till rena vrakpriset i går! Rundad tå, med guldlamédetaljer. Alla borde ha ett par såna!

Vem har sagt att rea är tacky? Vid tiotiden rensade jag ur min garderob i hallen.

Guuud, vad många kashmir-scarfar jag kunde loosa! De har ju varit så oheta och totally out i flera månader nu... skämdes nästan lite när jag hittade dom!

Fikade med Lollo på Lilla torg, det var härlig höstsol och det kändes nästan som på Stureplan. Lollo visade mig sina senaste shoppingfynd. Det var en härlig stickad långcardigan i kaffe från Burberry och riktigt raffiga underkläder i beige från Calvin Klein. Tror ni jag blev avis, eller?

Vi satt där och smuttade på våra latte när Lissan kom. Vår ”kompis” från typ gymnasiet. Har inte sett henne på evigheter!

Vi fnissade lite i smyg när vi såg att hon gått upp i vikt och hade en Chloë-väska från förra höstens kollektion, jag förstår mig bara inte på henne ibland!

Men sen förlät vi henne nästan för hon hade sin nya vovve med sig. En söt och svindyr liten chihuahua, 44 000 hade den kostat, men den hade värsta stamtavlan. Jinglebells hette den, såååå fiiint. Jag bara måste ha en sån, det finns till och med kläder, små skor och hattar man kan köpa till!

Jag gillar inte djur så värst mycket men man kan ju ha den på ett hunddagis när man inte använder den... Hunddagis, visst är det ett sött ord!

Anyway, vi tog en sväng via Hansa Compagniet innan det stängde och jag kollade in ett par Gucci-solisar, ja, vi säger så om solglasögon, hihi! Dom var urfina och stora.

Gick hem, bytte till min D&G-dress, mötte upp Lollo och några andra utanför Plysch, skönt att Alexander var med, hans pappa är visst värsta höjdaren så vi slapp köa! D&G dressen är lite seethrough, tror du killarna spanade in mig eller? Hihi!

Alex bjöd på najsa helrörs- och champagnehinkar, det blev en del.

Dansade på vipborden, shit, vad kul vi hade! Blev lite mycket och till sista låten halkade jag av bardisken och den jävla Donna Karan-klacken bröts! Vad jag lärde mig av det? Aldrig mer rea för mig! Dom lär ju ha hållit om jag köpt dom till fullpris!

Äh, jag skojar bara! (Hoppas ni inte gick på det.)

Kram, Kitty.

Följ ämnen i artikeln