Testa Plus för bara en krona

Publicerad 2015-01-20

Ta del av Aftonbladets smörgåsbord med unik läsning

Aftonbladets stora Plus­satsning fortsätter att spränga drömgränser.

208 686 kunder är en unik siffra – och just nu har du chansen att testa tjänsten för endast en krona.

– Plus är som ett smörgåsbord med massor av fördjupande redaktionellt innehåll och även förmånliga erbjudanden. Ofta blir det en aha-upplevelse när man hoppat på, ­säger Pluschefen Peter ­Nelander.

Ända sedan starten 2003 har allt fler Aftonbladetläsare ­upptäckt Plus, nyckeln till allt ­digitalt redaktionellt material. Som Pluskund får du tillgång till fördjupad läsning, tester, ­guider, exklusiva dokument – och med Plus Premium finns även ­möjligheten att dagligen ­läsa ­pappersversionerna av alla ­våra magasin samt Aftonbladet och Sportbladet digitalt.

”All time high”

Som Pluskund får du, vid ­sidan om journalistiken, även exklusiva erbjudanden som ­rabatter på konserter, böcker och idrottsevenemang.

Under hela januari har du chansen att testa Plus för endast en krona den första månaden ­utan bindningstid - och redan nu har satsningen passerat 200 000-vallen, med totalt 208 686 Pluskunder.

– Det är ”all time high” för oss och vi är mycket glada för det. Att många väljer att gå med nu är ett tydligt kvitto på att det ­redaktionella innehållet i Plus uppskattas, säger Peter Nelander, Pluschef på Afton­bladet.

Gillar längre serier

Varför ska man som läsare hoppa på Plus?

– Framför allt för att dagligen få fördjupande och underhållande läsning i aktuella ämnen.

– Vi gör även allt fler sam­arbeten för att kunna erbjuda än mer läsning i uppskattade ­ämnen, bland annat med Allt om Historia och Råd & Rön.

Ted Kudinoff, redaktionell Pluschef:

– Under 2014 märkte vi att ­våra läsare bland annat gillar längre läsning och serier.

Satsar ännu mer nu

Till exempel i ”Highway of tears” reste reporter Carina Bergfeldt och fotograf Natanael Johansson längs en motorväg i Kanada där 20 kvinnor mördats eller mystiskt försvunnit.

 Och i ”Hitlers skugga” skildrade Svante Lidén och Stefan Mattsson Sverige under andra världskriget med starka livs-berättelser.

– Just den här typen av fördjupande serier kommer vi att satsa ännu mer på under 2015, säger Ted Kudinoff.

Förmånliga erbjudanden.

Det här får du

Aftonbladet Plus kostar 39 kronor i månaden (ordinarie pris).

Prenumerationen ger dig tillgång till fördjupad läsning, tester, guider, exklusiva dokument.

Aftonbladet Plus Premium kostar 69 kronor i månaden. I Premium får du tillgång till alla våra magasin, till exempel Resa, Sofis Mode, Klick!, Härligt Hemma, Söndag, Wellness och våra sportbiblar. Varje dag kan du även, med ett Premiumabonnemang, läsa nyhetstidningen Aftonbladet och Sportbladet i din platta.

Vid sidan av journalistiken får du som Pluskund även ta del av förmånliga erbjudanden.