Berätta om dina erfarenheter i vården under pandemin

Publicerad 2022-02-02

Vården har varit i fokus under hela coronapandemin.

Personalen har slitit för att rädda liv – men många patienter fått vänta.

Vad har du för erfarenheter av vården under pandemin? Berätta här i vår chatt – eller hör av dig direkt till reportrarna i vårt tipsformulär.

Denna chatt är stängd.

  • Anna Sjögren
    2 feb 2022

    Tack för att ni delat med er av era erfarenheter av vården. Nu avslutar vi chatten för den här gången! Har ni ett tips om sjukvården som ni tycker att vi borde skriva om så kan ni alltid höra av er till tipsa@aftonbladet.se.

  • 2 feb 2022

    Hej jag fick en cancer diagnos för 11 mån sedan. Är nu så frisk som jag någonsin kommer att bli. Jag har fått träffa personal på flera olika sjukhus som är helt fantastiska. Så högre löner till vårdpersonalen är ett önskemål från mej!

    Lars-Erik
  • 2 feb 2022

    Min 4-åring fick vänta 12 månader på ett besök till ögonmottagningen. Trots huvudvärk och suddig syn, och trots att ett synfel i den åldern kan påverka synen i resten av hennes liv. Hon har nu haft glasögon i en månad och är en helt annan tjej, kan koncentrera sig, är gladare, blir inte lika trött och slipper huvudvärken. Hon har haft så jobbigt med huvudvärken att hon fick göra en hjärnröntgen under sövning för att utesluta hjärntumör, men istället för att prioritera en ögonundersökning så sa de att hon nog hade long covid. Säkert också en del av det men känns som att vi haft ett långt år.

    Malin

    Förstår att ni haft ett tufft år. Skönt att höra att hon äntligen fått hjälp och får vara den glada fyraåring hon ska vara!

    Anna Sjögren
  • 2 feb 2022

    Vården är bedrövlig. Hamnat mellan stolarna och nu flyttat till annan kommun och då är jag borta i rullorna. När en försöker få nya läkarkontakter så negligeras man. Har ingen livsgnista kvar.

    Simone

    Ledsamt att höra. Hoppas på att du snart kan få hjälp med din situation!

    Anna Sjögren
  • 2 feb 2022

    "Faller mellan stolarna" är sjukvårdens enda ursäkt för dom vägrar ta eget ansvar över vad dom håller på med.

    Jack

Så tipsar du Aftonbladet

Tipsa! är det enklaste och snabbaste sättet att skicka tips, bilder och video till oss.
Du når redaktionen dygnet runt via knappen Tipsa! i Aftonbladet-appen. Aftonbladet garanterar alla tipsare källskydd, en grundlagsskyddad rättighet enligt Tryckfrihetsförordningen. Alla tips skickas krypterade.

Du kan också ta kontakt med oss på andra sätt.
Mejl: tipsa@aftonbladet.se
SMS/MMS: 71000
Tipstelefon: 08-411 11 11
Har du ett känsligt tips: Kontakta oss genom Secure Drop
Tänk på detta vid en nyhetshändelse: Var aldrig i vägen för räddningspersonal eller polis. Utsätt inte dig själv eller andra för risker. Tänk på den personliga integriteten. Var inte för närgången utan håll dig på behörigt avstånd.