Väg stängdes av efter trafikolycka - fyra till sjukhus

Av: Maria-Elena Zelaya

Publicerad:
Uppdaterad:

Tre bilar krockade strax utanför Kungälv, varav en voltat ner i ett dike och hamnat på taket. Fem personer ska ha varit inblandade och fyra av dem fördes till sjukhus.

Polisen är på plats tillsammans med räddningstjänst och ambulans.

– Vi vet inte mycket mer just nu, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen.

Larmet om en trafikolycka på Marstrandsvägen mellan Ytterby och Kungälv kom till polisen klockan 18.41 under fredagskvällen. Vägen är helt avstängd men väntas vara klart inom en timme, både polis och räddningstjänst är på plats.

– Polisen har precis kommit till platsen så vi har ingen information om skadeläget på personer just nu, säger Göran Carlbom, vakthavande befäl vid polisen.

Flera skadade

Tre bilar ska av oklar anledning har krockat med varandra varav en personbil voltade ner i ett dike och hamnat på taket. Fem personer ska ha varit inblandade, fyra av dem fick föras till sjukhus med oklara skador.

– Det är för tidigt att säga vad som har hänt, vi kommer att påbörja en utredning för att undersöka det, säger Jenny Widén presstalesperson för polisen.

Vägen ska omkring klockan 20 på fredagskvällen ha öppnats för trafik igen men kommer tillfälligt att stängas av igen vid bärgning av bilarna.

Publicerad: