Tiger Woods får vård på sexklinik

Uppdaterad 2011-03-11 | Publicerad 2010-01-17

Anställda och gäster på kliniken bekräftar att golfstjärnan behandlas

Nu vårdas Tiger Woods på klinik för sitt sexmissbruk, uppger flera medier.

Tiger Woods vårdas vid Pine Grove Behavioral Health and Addiction Services i Hattiesburg, 15 mil söder om Mississippis huvudstad Jackson.

Han är inlagd på grund av sitt sexmissbruk, rapporterar Sky News.

Woods har inte setts till sedan den 27 november då han kraschade sin bil utanför sitt hem i Florida. Sedan dess har flera kvinnor trätt fram och uppgett sig ha haft relationer med golfstjärnan – samtidigt som han varit gift med Elin Nordegren.

Tvångsmässigt beteende

Pine Grove ska vara en av USA:s främsta kliniker för tvångsmässigt sexuellt beteende.

Behandlingen sträcker sig vanligtvis över sex veckor och patienten deltar i ett "intensivt program för att behandla sexuellt beroende, sexuell anorexi, relationsberoende och sexuella trauman."

Både anställda och besökare vid kliniken har bekräftat för tv-nyheterna WJTV i Jackson, Mississippi, att golfstjärnan befinner sig på anläggningen.

Pine Grove vill inte officiellt bekräfta att stjärnan befinner sig på kliniken, men säkerheten på anläggningen har höjts kraftigt.

Har erkänt "otroheter"

Ett vittne uppger också att hon såg Tiger Woods när han landade på den närbelägna flygplatsen i veckan.

– Han såg varken glad eller ledsen ut, bara vanlig, säger Adrian Smith.

– Han såg sig omkring och hoppade in i förarsätet. Han verkade inte ha bråttom.

Sedan bilkraschen i november har det uppdagats att tvåbarnspappan Tiger Woods har haft en rad affärer utanför äktenskapet med Elin Nordelund.

Golfaren erkände i ett uttalande "otroheter" och lovade att bli en bättre man, pappa och person. Han uppgav också att han skulle ta en paus från den professionella golfen under en period.