Så firade kändisarna det nya året

Publicerad 2013-01-01

Martin Melin sjöng karaoke, Pernilla Wahlgren spelade på Finlandsfärja och Filippa Reinfeldt åt middag med vänner.

Så firade våra kändisar det nya året.

”Kommer ångra saker imorgon”, twittrade Martin Melin på nyårsnatten.

Det nya året är här. Och kändisarna firade 2013 som om det vore 1999.

Filippa Reinfeldt, 45, (M) skrev ”skål” på Instagram och publicerade en bild på vänner sittandes vid ett uppdukat nyårsbord.

Andra hade det mer livat. Kändisparet Camilla Läckberg, 38, och Martin Melin, 45, gick på fest tillsammans. Båda två roade sig med att sjunga karaoke:

”Nu kör @Martin_Melin karaoke. Blir en sån kväll!” twittrade Camilla Läckberg tidigt på kvällen.

Författaren klev upp på scenen

En stund senare klev deckardrottningen upp på scenen:

”Japp nu har jag öppnat med "Sista Morgonen" igen på karaoke. Kräver att få sjunga duett med @poptonten snart!”

Robinson-vinnaren Martin Melin verkade satsa ännu hårdare vid karaokemaskinen. Så hårt att han någon timme innan tolvslaget twittrade: ”Kommer ångra saker i morgon”. I tweeten fanns en länk till en Instagrambild på Melin i bar överkropp och peruk.

Radioprofilen Roger Nordin, 35, hade också kul i nyårsnatten. Nordin besökte en privat fest på Café Opera i Stockholm och för musiken stod La Camilla (Camilla Henemark) och bandet happy ho's:

”La Camilla & happy ho's, sjunger på stor privat Fest på caféet. "vet att ni vill ha underhållning till kaffet" jubel,” twittrade Nordin.

Pernilla Wahlgren jobbade på nyår

Men vissa kändisar tvingades jobba. I går spelade Pernilla Wahlgren, 45, på Finlandsfärjan Silja Galaxy, som enligt Wahlgren hade en väldigt liten scen. I twitterkonversationen uppstod ett missförstånd, hennes vänner verkade tro att Wahlgren spelat på den lilla scenen, men så var inte fallet.

”Gott nytt år alla från min stoooora hytt på den stoooora båten där jag har gigat på den stoooora scenen! Okeeej.” förtydligade Pernilla Wahlgren i en tweet.