Räddade poäng åt Sandviken – i 94:e

Publicerad 2017-12-22

Villa Lidköping var återigen på väg mot en uddamålsseger mot Sandviken.

Men i matchens sista minut slog den notoriske målskytten Christoffer Edlund in en hörna och räddade ett poäng till Sandviken.

Matchinledningen mellan Villa Lidköping och Sandviken blev minst sagt hetsigt. Redan efter 20 sekunder satte veteranen Daniel Mossberg 1–0 till Sandviken, kort senare utökade Daniel Berlin ledningen. Villa hämtade tillbaka underläget innan matchuret hann slå över på tio minuter.

Efter det bedarrade målskörden en aning men det blev återigen en tajt batalj lagen emellan. Axel Ekholms 6–5 till Villa med dryga kvarten kvar såg ut att bli matchens sista. Men Sandvikens Edlund ville annorlunda och skickade in 6–6-målet i den 94:e och sista minuten.

Oavgjort i hälsingederbyt

Oavgjort blev det också i hälsingederbyt mellan Broberg/Söderhamn och Bollnäs. Bollnäs Patrik Nilssons tre kassar blev förgäves. Ett av hans tre mål gjorde han med 25 minuter kvar och gav då Bollnäs en 4–2-ledning. Men hemmalaget hämtade ikapp underläget och lagen fick dela på poängen.