Ronaldo var inblandad i allt

Först bråkade han till sig ett gult kort.
Sen avgjorde Ronaldo – i sista sekunden.
– Han blev förbannad och tog ett gult kort, det var vad han behövde, säger Kanal 9:s expert Anders Svensson.

I slutet av matchen blåstes Cristiano Ronaldo av efter en duell med den danske talangen Pierre-Emile Hojbjerg. Portugisen var missnöjd med domare Felix Brychs beslut, och visade det tydligt med ett par skarpa ord.
Belöningen?
Ett gult kort.

"Han tog ett gult"

I den 95:e minuten trodde de över 30 000 åskådarna på Parken att matchen skulle sluta oavgjort. Ronaldo ville dock annorlunda. I den 95:e minuten kom Ricardo Quaresma loss på högerkanten. Yttern piskade in ett inlägg i straffområdet, och Real Madrid-spelaren lyckades skalla in 1-0 till Portugal, vilket också blev slutresultatet.

– Han blev förbannad och tog ett gult kort, det var vad han behövde, säger Anders

Svensson, expert på Kanal 9, och fortsätter:
– Han är oerhört stark i luften. Det är ett vackert mål.

Det var Ronaldos 51:a landslagsmål för Portugal.

Led med Danmark

Experten led med Danmark efter matchen.

– Det är oerhört tungt för Danmark att släppa in ett mål efter nästan 96 minuter. släppa in efter 96 minuter.

Daniel Agger, mittback, var bedrövad.

– Att de gör mål på övertid gör bara allting mer frustrerande. De är ganska svårt att komma på något annat att säga just nu, säger han till AP.