Arameisk-Syrianska IF vann på bortaplan mot Värmbol

Av: Sportbladets textrobot

Publicerad:
Uppdaterad:

Arameisk-Syrianska IF ledde med 2–0 i paus mot Värmbol i söndagens match på bortaplan i division 2 södra Svealand. I andra halvlek kom Värmbol närmare, men Arameisk-Syrianska IF kunde hålla undan till seger 2–1.

– Vi fick en mardrömsinledning på matchen. 0–1 efter 20 sekunder på ett självmål och sedan ökar Arameiska på till 0–2 efter 11 minuter på en soloprestation där vi är alldeles för passiva. I andra halvlek mobiliserar vi kraft och gör ett försök att vända på matchen. Vi tar över spelet och har ett par giftiga lägen tyvärr kommer inte reduceringen förrän i 90:e minuten återigen är det ett självmål, kommenterade Värmbols tränare Daniel Grönvall.

Arameisk-Syrianska IF:s tränare Nahir Ayal tyckte till om matchen:

– Ja vi fick första målet efter 20 sekunder genom självmål och ökade på efter 15 minuter genom Shirko Shhab. Sedan jobbar vi bra och deras reducering kommer precis innan slutsignalen. En stabil vinst efter grymt jobb av grabbarna.

Målgörare för Arameisk-Syrianska IF var Shirko Shhab. Värmbols enda mål var ett självmål, och ett av Arameisk-Syrianska IF:s mål var också ett självmål.

Värmbol möter Huddinge i nästa match borta lördag 27 juni 14.00. Arameisk-Syrianska IF möter samma dag Forward hemma.

Publicerad:

Sportbladet – Allsvenskan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev om Allsvenskan – krönikor, reportage, intervjuer, granskningar och rankningar.

ÄMNEN I ARTIKELN