Jo Inge Berget revs ner i straffområdet.

Men domaren vinkade avvärjande.

– Jag tycker att det borde ha varit straff, säger Sportbladets Erik Niva i TV3.

Malmö FF

Malmö var i underläge efter den första halvleken mot Sjachtar Donetsk. ”Di Blåe” var rejält tillbakapressade inledningsvis och kunde tacka målvakten Johan Wiland för att siffrorna hölls nere.

Först på tilläggstid i den första halvleken uppstod den första riktiga målchansen för Åge Hareides mannar. MFF fick en hörna från höger och mittbacken Kári Árnason fick ett nickläge, men lyckades inte träffa mål.

”Omvänt livtag”

I samma situation uppstod en incident som kunde ha renderat i en ljusblå straff. Jo Inge Berget hamnade i duell med Dario Srna och den sistnämnde såg, av reprisbilder att döma, ut att dra rejält i MFF-spelaren. Men domaren vinkade avvärjande.

– Det där borde ha varit straff. Srna tar ett omvänt livtag, eller vad det heter på brottarspråk. Sedan kan man tycka att Árnason ska träffa mål med sin nick. Men det förtar ju inte situationen som sådan, säger Sportbladets Erik Niva i TV3.

Straff emot sig

I inledningen av den andra halvleken fick i stället Sjachtar Straff efter att nämnde Árnason rivit omkull en hemmaspelare i eget straffområde. Dario Srna utnyttjade straffen till 2-0, även om Johan Wiland var på bollen.

Malmö förlorade matchen med 0-4.