Svensken stor hattrick-hjälte i Danmark

Publicerad 2018-04-01

Arkivbild

Tobias Sana blev stor hjälte för sitt AGF i mot Hobro.

Efter underläge i den första halvleken var det stor Sana-show i den andra halvleken.

Svensken fixade tre poäng för AGF efter ett äkta hattrick under den andra halvleken.

Tobias Sana blev stor matchvinnare för AGF i bortamötet med Hobro i den danska superligaen. AGF var i underläge efter den första halvleken efter mål av Emmanuel Sabbi. Men i den andra halvleken skulle allt komma att handla om Tobias Sana.

Slog till med drömmål

Direkt i den andra halvleken kvitterade Sana efter ett riktigt drömmål. Den förre IFK Göteborg och Malmö FF-spelaren, tog emot bollen, vände runt och tryckte upp bollen i krysset.

Men Sanas show var inte slut där. I den 66 minuten fälldes Sana i straffområdet och förvaltade sedan själv straffen på bästa sätt till 2–1.

Fullbordade sitt hattrick

I slutminuterna av matchen fullbordade sedan Sana sitt hattrick efter att ryckt sig loss från Hobro-försvararna och snyggt placerat in sitt tredje mål för dagen.

I och med de tre målen dubblade nu Sana sitt målkonto den här säsongen. Totalt har han gjort sex mål och fyra assist i den danska superligan.